Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a természetes fanszőrű srácok indítanak be, ez gáz?
Figyelt kérdés
Minél szőrösebb annál jobb, erre csak csupaszokkal találkozom.
22/f
2016. jan. 13. 15:57
1/9 anonim válasza:
Teljesen megértem a helyzeted!!!:) 18/L
2/9 anonim válasza:
bocsi, csak most láttam a kategóriát...
3/9 anonim válasza:
nekem mindenhol természetes 19srác
4/9 anonim válasza:
Nekem is az jön be és az is van 16f
5/9 anonim válasza:
Nekem meg marha gusztustalan, ahány ember annyi féle.
7/9 anonim válasza:
Ugyan már, mért lenne gáz? :)
Sokan vannak, akik szeretik szőrt.
Ahány ház, annyi szopás :D
8/9 anonim válasza:
trimmelt szőrrel ok,enyém is ilyen
9/9 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is egy ideje megint tetszik a fanszőr, lànyokon is, fiúkon is. De ez olyan, hogy nincs rá általános szabály. Van, akinek a szőr áll jól, van akinek a csupaszság, másnak a fazon.
Nekem is naturál évek óta, pedig korábban volt full borotválós és fazonos korszakom is. De rájöttem, hogy a szőr nekem jobban áll, mert tiszta szőr a combom, lábam, fenekem is. És nekem aztán van a nemi szervemen rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!