Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minden meleg nőises?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden meleg nőises?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegyik.. De a legtöbb igen.
2016. ápr. 6. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem, sőt még a passzívok sem feltétlenül nőiesek. Bár nem ez alapján szoktam dönteni, de jobban is szeretem ha nem nőies a társam. Bár az nem árt ha kettesben érzékeny.

25/F aktív

2016. ápr. 6. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

nem értek egyet az elsővel, igen vannak de csak ezeket látják az emberek

de sokkal többen vannak akiken nem látszik

mondjuk engem kifejezetten taszít az ilyen kinézet, aki nyávog stb.

ez a sztereotípia alakul ki miattuk a melegekről

Én azért vagyok meleg mert a férfiakat szeretem! :D

2016. ápr. 6. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

20/F Aktív

vagyok

2016. ápr. 6. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánosítani. Az érdekes amikor egy izmos, férfias macsóról kiderül, hogy passzív homoszexuális. Egy feminim, vékony hangú, divat majmoló férfi meg többgyerekes apuka...
2016. ápr. 6. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:
én 20 éves és passziv vagyok, és egyáltalán nem vagyok nőises ! mondjuk annyi hogy olyan ölelkezős tipus vagyok, mert imádom érezni a szeretetet :) de tényleg ennyi :D
2016. ápr. 6. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

azt én is szeretem :D

20/F aktív

2016. ápr. 6. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Őszintén szólva, eddig több nőies heteróval találkoztam, mint nőies meleggel, ami eléggé szivás, mert a sok társadalmi sztereotipia miatt rögtön elhiszem, hogy egy meleg sráccal állok szemben...
2016. ápr. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!