Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit jelöltetek be fészbukon az érdeklődésnél? Ahol az van, hogy férfiak, nők, férfiak és nők. Ha egyáltalán bejelöltetek valamit.
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy a melegeknél hogy van ez.
Amúgy én is meleg vagyok, én nem jelöltem be semmit, így nem is hazudok, de nem is hirdetem.
2016. ápr. 3. 17:11
11/13 anonim válasza:
ez annyira tipikus paranoid meleges megoldás h el se tudjátok képzelni mennyire visszataszító :(
aki meg még tudja is magáról h lányos is meg passzív is, na most és? nyugi, pont az váltja ki az ellenszenvet ha ilyen kis titkoska vagy, gondolod, egy heteró fiú nem kapja le rólad azonnal? rosszul gondolkodtok nagyon ... érdekes h külföldi srácoknál nem egyszer látom h fiú az érdeklődési köre, ő valamiért nem paranoid, mégse jutott eszembe még soha ba..tatni.
ez csak azt jelenti h ti magatok is gáznak tartjátok, ennyi és ugye ez annyira nem szimpi. én azt mondom h akkor már tessék vállalni azt annyi.
12/13 anonim válasza:
Én is meleg vagyok és a nők van bejelölve mert amikor beállítottam még kisebb voltam és nem tudtam mi a helyzet. Most meg nem foglalkozok vele.
13/13 anonim válasza:
te is tudod h ez csak amolyan kellemes hárítás és önámítás. hát foglalkozz akkor vele. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!