Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy a legtöbben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbben nem akarnak rendes érzelmes kapcsolatot, hanem csak alkalmi partnert?

Figyelt kérdés
Miért ézrem azt, hogy senki nem szeretne érzelmeken alapuló kapcsolatot,csak egyszeri alkalmat. Fiatal, középiskolás vagyok és mindenki csak egyszer "kiakar" próbálni. Én pedig szeretnék normális kapcsolatot(én hülye) de akkor ezek szerint még várhatok. Én nem tudom hogy tudnak valakik ilyen alkalmi dolgok mellet élni, úgy hogy a másik fél iránt nem táplálnak semmilyen érzelmet

2016. márc. 31. 13:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem érzelmi szegény aki nem akar minden áron minden nap valaki seggében benne lenni és ki nem engedni a karjai közül mert jaj de szerelmes.. hagyjuk már ezt.

Ha te kapcsolatot akarsz, akkor keress olyat, ha meg valaki csak szexelni, mert olyan mint te, akkor az meg szexeljen. Kár ezért másokat leszólni meg érzelmi szegénynek nevezni.

2016. ápr. 1. 11:10
 22/24 anonim ***** válasza:
64%
Velem meg mindenki kapcsolatot akar, én meg csak kötetlen szexet.
2016. ápr. 1. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én tartós, szerelemben gazdag párkapcsolatot szeretnék és a körülöttem lévők is inkább ezt preferálják (vagy csak ezt mutatják)

18

2016. ápr. 10. 17:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyet szeretnék, normális, szeretetteli kapcsolatot, csak hát tényleg nem egyszerű találni egy megfelelő srácot sajnos...

26/F

2016. ápr. 10. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!