Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy a legtöbben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbben nem akarnak rendes érzelmes kapcsolatot, hanem csak alkalmi partnert?

Figyelt kérdés
Miért ézrem azt, hogy senki nem szeretne érzelmeken alapuló kapcsolatot,csak egyszeri alkalmat. Fiatal, középiskolás vagyok és mindenki csak egyszer "kiakar" próbálni. Én pedig szeretnék normális kapcsolatot(én hülye) de akkor ezek szerint még várhatok. Én nem tudom hogy tudnak valakik ilyen alkalmi dolgok mellet élni, úgy hogy a másik fél iránt nem táplálnak semmilyen érzelmet

2016. márc. 31. 13:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár kicsit csalódott vagyok:/
2016. márc. 31. 16:32
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez van! Nem is értem, mire fel ez a nagy követelőzés, hogy melegházasság, mikor mindenki csak alkalmizni akar. 29 f m
2016. márc. 31. 16:43
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Speciel én kapcsolatpárti vagyok, de ahoz mindig két ember kell. A házasság amúgy hülyeség. Nem kéne annyira erőltetni meg az utcán vonulni és akkor talán a társadalom is elfogadóbb lenne.
2016. márc. 31. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Behalok az embereken, # 6! azt se tudod hogy néz ki, hány éves, de te járnál vele. Nem randiznál, te rögtön járnál.

lehet veled van a gond, kérdező. És nem jó helyen ismerkedsz.

2016. márc. 31. 17:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg többségben vannak azok akik csak egyszeri alkalmat akarnak, de azért szerintem a normális kapcsolatra vágyók között is vagyunk páran. :) Csak nem igazán sikerül rátalálni egymásra.
2016. márc. 31. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkinek vannak szexuális vágyai, igényei. Az igényeknek a mértéke, "minősége" személyenként változik. El kell fogadni, hogy az emberi létnek az egyik jelentős része.

Ismerkedéseim alkalmával a szexuális kapcsolatot keresők túlnyomó többsége abból a körből kerül ki, akik titkolják másságukat, s lebukásuk számukra felérne egy személyes holokauszttal. A szexuális kontaktus kielégíti a fizikai szükségleteket rövid távon, de az érzelmi űrt nem szünteti meg. Ha valaki komolyabban elgondolkodik ezen akkor rájön, hogy egy röpke kaland esetében kevesebb a lehetőség, hogy lebukjon az illető, mint ha egy tartós párkapcsolatban élne.

19/Feminin/Passzív:

A hozzászólásaiddal többször találkoztam már ezen témakörön belül, s akadtak olyanok, amelyeknél a fejemet fogtam, de inkább nem reagáltam. Nem tudom, hogy a korodból fakad, vagy a személyiségedből, de jellemed eléggé gyerekes, s tudásod sem valami széles, melynek egyenes következménye a valótlan állítása.

A mentálisan és fizikailag egészséges ember él nemi életet szexuális orientációtól függetlenül.Amennyiben olvasott lennél a témában tudnád, hogy rengeteg ember fertőződik meg nemi úton terjedő betegséggel aminek az oka az óvszer használat mellőzése.

Olyan betegség, hogy AIDS nem létezik, így AIDS megbetegedés nincs. HIV vírus van, amely alattomosan, de szépen tönkreteszi az immunrendszert, melynek egyenes következménye, hogy az emberi szervezet teljesen védtelen lesz mindenféle megbetegedéssel, vírussal, s fertőzéssel szemben. Ezt nevezik AIDS stádiumnak, de nem betegségnek. Ekkor a már nem létező immunrendszernek köszönhetően egy sima megfázásba is belehalhat a beteg.

Ugyan vannak jellegzetes tünetek (kaposi szarkóma, övsömör, herpesz stb.), de ezek különféle betegségek, amelyek azoknál is előfordulhat, aki nem HIV fertőzött. Ezért nehéz felismerni a HIV fertőzöttet még egy orvosnak is, ha nem ez a szakterülete.

Nem csak az olvasottság, de a tapasztalat is hozzásegítene ahhoz, hogy rágyere, hogy ugyan a melegek vannak rizikófaktorba téve, de tulajdonképpen bárki veszélyben van, ha óvszer nélkül létesít szexuális kapcsolatot. Legyen az nő, vagy férfi.

Statisztikák szerint a kiszűrtek csak egy töredéke a tényleges fertőzötteknek, ami egyébként is aggasztó. Másfelől tapasztalatként mondom, hogy nagyon sok nős, vagy barátnővel rendelkező biszexuális, homoszexuális jár el "pásztorórákra", hogy kielégítse a társadalom által elnyomásra ítéltetett vágyait, elkerülve, hogy felvállalja másságát. És hidd el nem egy olyan pasival ismerkedtem, aki nem akart óvszert használni, s nem is egy olyan volt, akiről később derült ki, hogy nem független.

Képzeld el, hogy ezek a férfiak otthon lefekszenek a barátnőjükkel/feleségükkel, hogy ne fogjanak gyanút. Így őket is megfertőzhetik anélkül, hogy tudnánk: veszélyben vannak. És hidd el egy heteroszexuális nő fejében nem fog megfordulni, hogy HIV tesztre menjen.

De elég egy jó példa a közelmúltból: Charlie Sheen. Hány nő is jelentkezett, hogy úgy feküdt le a színésszel, hogy az nem közölte állapotát?

2016. márc. 31. 19:35
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

'A mentálisan és fizikailag egészséges ember él nemi életet szexuális orientációtól függetlenül.'

Tehát aki pl aszexuális, az beteg? Ezek szerint neked is van még mit tanulni...

Az utolsó bekezdéseddel saját magadnak mondasz ellent. A heteró nő nem azért nem megy szűrésre, mert heteró, hanem azért, mert valószínűleg hűséges és megbízott a párjában! Ismerek heteró nőt akinek több partnere van - rendszeresen jár szűrésre... Így tehát saját magad ellen beszélsz ezzel példával, hisz pont azt bizonyítod milyen szemét ez az ember, hogy becsapja, megcsalja és veszélybe sodorja a feleségét. Az hogy szegényke gyáva felvállalni magát nem jogosítja fel, hogy ilyeneket tegyen... Nem a csúnya társadalom hibája, hogy titokban d*g félre gumi nélkül...

2016. márc. 31. 21:02
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

16-os, akkor légy oly kedves, tedd tovább amit eddig is, nem kell a mi kedvünket tovább rombolnod. Ti ösztönlények vagytok, mi meg nem, ennyi az egész.

Kérdező, hidd el vagyunk mi is sokan, csak ahogy figyelem olyan emberek, akik nehezen elérhetőek, hiszen sem társkereső, sem semmi az ég világon nem válik be számukra.

20/f

2016. ápr. 1. 00:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az utolsó bekezdéseddel saját magadnak mondasz ellent. A heteró nő nem azért nem megy szűrésre, mert heteró, hanem azért, mert valószínűleg hűséges és megbízott a párjában! Ismerek heteró nőt akinek több partnere van - rendszeresen jár szűrésre..."

Én még ismerek olyan nőt, akinél még a metróalagút is szűkebb lehet már, s mégsem jár el szűrésre. Miért? Mert véleménye szerint a HIV a "bu*zi-betegség". De képzeld van olyan heteroszexuális férfi ismerősöm, aki szent győződése, hogy nincs semmi baja, mert semmi fizikai tünete nincs. Beszélgettem vele, s előjött a téma, hogy van olyan fertőzés, ami évek múlva jön csak elő és példának a HIV fertőzést mondtam. Ő egyből rávágta, hogy biztonságban van, mert heteroszexuális.

Az utolsó mondatomat pedig alaposabban át kellett volna olvasni! Főleg a Charlie Sheen-példát. Hány nő feküdt le vele védekezés nélkül úgy, hogy tudták, hogy minden órában más valaki fekszik az ágyában?

"Tehát aki pl aszexuális, az beteg? Ezek szerint neked is van még mit tanulni... "

Erről (is) kellene olvasnod, mielőtt példának felhozod kedves 17-es.

"16-os, akkor légy oly kedves, tedd tovább amit eddig is, nem kell a mi kedvünket tovább rombolnod. Ti ösztönlények vagytok, mi meg nem, ennyi az egész. "

Kedves 18-as!

Szövegértés megvolt? Az egy dolog, hogy milyen következtetést vonsz le, de ugyan áruld már el nekem, hogy hol is írtam azt, hogy folyamatosan váltogatom a partnereimet és nem akarok érzelmes kapcsolatot? Főleg, hogy írtam már volt kapcsolatom?

Nekem is volt már fél órás "kapcsolatom" mással, mert nekem is vannak szexuális igényeim. Egyrészt nem ez a fő cél, másfelől pedig van egy "szint" nálam. Ennek köszönhető, míg az átlagnak van egy hónapban 9-10 szexuális partnere, addig nekem nagyjából ennyi partnerem volt több, mint tíz év alatt.

Viselkedhet úgy valaki, mint egy romlott egyén, akinek mindegy minden és mindenki, csak a lába között legyen valami, vagy lehet álszent, hogy úgy csinál, mint ha a a szex valami gusztustalan vállalhatatlan dolog lenne. Részemről hozzátartozik az élethez, de a meghatározó tényező nálam, hogy a másik hogyan áll a dologhoz. Egyik sem túl szimpatikus, ha valaki álszenteskedni akar, de az se, akinél a párkapcsolatban egyenlő a szexuális kontaktussal.

Én még egyszer átfutnám, amit írtam. Mivel én az a fajta vagyok, aki a megkeresésre reagálnak még akkor is, ha elutasításról van (tudom ritka, ha valaki válaszol minden megkeresésre virtuális világban) nagyon sok tapasztalatot szereztem. Akinek egy minimális írási készsége rögtön azzal kezdi "nem akarok lebukni".

Ha kicsit idősebb leszel, akkor majd te is észreveszel bizonyos dolgokat. Mint hogy rengeteg meleg "láthatatlan" hétköznapi ember számára, de elfojtani magában már nem tudja, de egy kósza kufirc belefér, mert megéli úgy a beállítottságát, hogy a legkevesebb lebukási lehetősége van.

2016. ápr. 1. 04:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én csak egyszer próbáltam az alkalmit azóta is bánom. Soha nem fogok belemenni még egyszer. Minimum barátság extrákkal vagy komoly kapcsolat. Utóbbi sajnos nem volt még igazán :/
2016. ápr. 1. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!