Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan személy/ismertek-e olyan személyt, akinek tényleg sikerült tartósan megváltoztatni a homoszexualitását? - A kérdés okát lentebb kifejtem.
Nehéz téma.
3 éve (egy igen neves) pszichológusnál jártam, akinek segítségével rájöttem, hogy nem vagyok teljesen homoszexuális akkoriban.Habár Ő is és a barátaim is figyelmeztettek, hogy ez hosszútávon káros lehet, én akkor is kötöttem az ebet a karóhoz.
2 évig éltem ezután egy lánnyal, akivel elismerem, sikerült mély, tartós kapcsolatot kialakítanom és természetesen ennek a családom is nagyon örült, előtta csak férfiakkal voltam.
Szexuálisan inkább a férfiakhoz vonzódom (élveztem a lánnyal is), lelkileg pedig inkább a nőkhöz, mégis most leginkább homoszexuálisnak tartom magam újra és emiatt áll a bál újra itthon. Ezért kérdezem, hogy sikerült-e valakinek ténylegesen átváltania nőkre?
(ismertem olyat, aki emiatt öngyilkos lett, sőt, aki titokban csalja a barátnőjét, az viszont nem az én stílusom)
A pszichológusnőm szerint inkább át kellene végre térnünk az elfogadásra, nálam a szociális, társadalmi helyzet kialakította homoszexualitás elmélete megbukott, sőt a másodlagos kialakulás is, pedig ez a két év jó volt, de mégis csak vége lett. El vagyok keseredve.
Köszönöm a válaszokat!
25/f
És még valami, sok meleg pasinak van női barátja, de nem barátnő, hanem haver akivel lógak együtt. Nekem épp nincs, de volt, de a távolság elszakított ráádásul gyereke lett és így megszakadt a kapcsolat.
25 vagyok
Jajj, dehogy csalodj magadban, ne hibaztasd magad.
Az úgynevezett nagy o, igazából egy kompromisszum sokszor akivel egyutt tud sz ember elni, nem mindig a legnagyobb szerelemmel azonos személy.
Meg nagyon fiatal vagy fogsz találni magadnak megfelelo...pasit.
Megpróbáltal valamit, amit igazából meg se kellett volna...
Nincs semmi elfogadhatatlan abban hogy meleg vagy.
:D
Nézd azért sok hetero pasinak, nem mindegy mit talál a bugyiban :D
Én nem görcsölök rá, de én szeretnék egy férfit találni alul is, és felül is.
Ezért hívnak melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!