Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan személy/ismertek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan személy/ismertek-e olyan személyt, akinek tényleg sikerült tartósan megváltoztatni a homoszexualitását? - A kérdés okát lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés

Nehéz téma.

3 éve (egy igen neves) pszichológusnál jártam, akinek segítségével rájöttem, hogy nem vagyok teljesen homoszexuális akkoriban.Habár Ő is és a barátaim is figyelmeztettek, hogy ez hosszútávon káros lehet, én akkor is kötöttem az ebet a karóhoz.

2 évig éltem ezután egy lánnyal, akivel elismerem, sikerült mély, tartós kapcsolatot kialakítanom és természetesen ennek a családom is nagyon örült, előtta csak férfiakkal voltam.

Szexuálisan inkább a férfiakhoz vonzódom (élveztem a lánnyal is), lelkileg pedig inkább a nőkhöz, mégis most leginkább homoszexuálisnak tartom magam újra és emiatt áll a bál újra itthon. Ezért kérdezem, hogy sikerült-e valakinek ténylegesen átváltania nőkre?

(ismertem olyat, aki emiatt öngyilkos lett, sőt, aki titokban csalja a barátnőjét, az viszont nem az én stílusom)

A pszichológusnőm szerint inkább át kellene végre térnünk az elfogadásra, nálam a szociális, társadalmi helyzet kialakította homoszexualitás elmélete megbukott, sőt a másodlagos kialakulás is, pedig ez a két év jó volt, de mégis csak vége lett. El vagyok keseredve.

Köszönöm a válaszokat!

25/f

2016. márc. 31. 02:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

És még valami, sok meleg pasinak van női barátja, de nem barátnő, hanem haver akivel lógak együtt. Nekem épp nincs, de volt, de a távolság elszakított ráádásul gyereke lett és így megszakadt a kapcsolat.

25 vagyok

2016. márc. 31. 15:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk én szerelmes voltam a lányba, legalábbis azt hiszem, most már össze vagyok zavarodva. Azt hittem ő a nagy Ő, értitek...csalódás ez magamban.
2016. márc. 31. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, dehogy csalodj magadban, ne hibaztasd magad.

Az úgynevezett nagy o, igazából egy kompromisszum sokszor akivel egyutt tud sz ember elni, nem mindig a legnagyobb szerelemmel azonos személy.

Meg nagyon fiatal vagy fogsz találni magadnak megfelelo...pasit.

Megpróbáltal valamit, amit igazából meg se kellett volna...

Nincs semmi elfogadhatatlan abban hogy meleg vagy.

2016. márc. 31. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Sosem értettem ezt az egészet, hogy lehet ennyire elhatárolva a meleg-heteró dolog. Nekem ha megismerek egy embert, akkor a személyisége teszi vonzóvá. Lehet akár farka vagy hüvelye. Ha megszerettem, akkor mindegy, hogy mit találok a letolt alsóneműben. Lehet férfi, nő, transz, bármi, mert emberként fog felizgatni. Mennyi rágörcsöléstől kímélem meg magam ezáltal "csak a vastag fsz" "a lucskos pna" - na aki így él, nem csoda, hogy szétstresszeli magát, ki is ő valójában, de okolhatja a saját felszínességét.
2016. márc. 31. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

:D

Nézd azért sok hetero pasinak, nem mindegy mit talál a bugyiban :D

Én nem görcsölök rá, de én szeretnék egy férfit találni alul is, és felül is.

Ezért hívnak melegnek.

2016. márc. 31. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Tudom, és igazad is van. De aki bekorlátozza magát, az ne sírjon emiatt. És azért se sírjon, hogy nem fogadják el, mikor ő sem fogad el akármit.
2016. márc. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!