Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti alapvetően femininnek vagy férfiasabbnak érzitek magatokat?
Nem vagyok egy "alfahím" se kinézetre, se viselkedésre, de nem tartom magam lányosnak sem egyáltalán. Kb. ugyanilyen típusú partnernek örülnék :)
26/f/a
En vekonyabb vagyok de ettol eltekintvel ferfiasnak tartom magam
19/f
Én eléggé érdekes vagyok! Aktívnak tartom magam, bár még szűz vagyok. A testi felépítésem férfias, de vékony vagyok. Határozott, férfias tudok lenni, de közben meg félénk is vagyok, érdekel a kinézetem, megvan a saját stílusom, de mégsem gondolnám, hogy túl extrém. Hordok ékszert, de szerintem ez nem tesz nőiessé. Viszont, ha nincs kávé és csoki a közelben, akkor rosszabb vagyok, mint egy lány.:D Emellett nagyon érzelmes, romantikus vagyok, szex érzelmek nélkül ki van nálam zárva pedig elég magas a tesztoszteron szintem, hogy szépen fejezzem ki magam.;)
Összességében szerintem férfias személyiségem van, de ha lehetőségem van rá kiélem a femininebb énemet, ami szerintem az egészséges dolog. Szóval "modernnek" és nemileg kissé "folyékonynak", de kifejezetten férfiasnak tarom magam.
A páromat szeretném, ha férfias lenne kívül(fit vagy vékony), belül(érzelmileg érett), de nincs azzal semmi baj, ha kíváncsi az ember és érdeklődik olyan dolgok iránt, amik a társadalom által úgy vannak beskatulyázva, hogy női.
19/f
Én is semlegesnek érzem magam. Nem vagyok annyira férfias, de nőies sem. Kicsit úgy érzem, mintha egy külön kategóriába tartoznék. Párnak is hasonlót keresek.
20/F p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!