Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől élvezhető az anál elsőre?
Egyszer ki akartam próbálni fiúval hogy milyen lehet ha férfit rakok fenékbe....
Annyi nőm volt és 1x élünk mondom keresek valakit aki megengedi minden féle csokólozás és hímvessző fogdosása nélkül csak azt hogy análszex legyen...
Találtam tőlem igaz jóval fiatalabb 19 éves srácot aki még szüz volt ilyen téren de biszexuális... Találkoztunk a szabadba megbeszéltük hogy én hozzá se érek a hímvesszőjéhez stb...
Óvszer fel jó sok sikosító az óvszerre ő beterpesztett elöttem és hagytam hogy ő tolja rá magát. Mivel az első volt neki 10-15 percig tartott és még kb ennyi ideig hogy megszokja (Sajnos nekem nagy és vastag farkam van) majd mozgott és megkért én mozogjak. Olyan jól sikerült hogy 2x elélvezett úgy hogy a farkához se ért.... Majd én is elélveztem. Soha többet nem találkoztunk de nem bántam meg a történteket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!