Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen farokkal élvezhető az análszex?
Vizsla és husky farokkal élvezhető, az uszkáré kicsi.
Fifi/14
Szerintem is célszerű kisebb farokkal kezdeni, egyébként pedig minden a farok gazdájától függ.
Engem egy nagyon! hosszú farokkal csináltak meg először, de szerencsére nagyon figyelmes volt a partner, így nem volt gond belőle.
És pl van különbség passzív és passzív között ilyen tekintetben is. Van, akinek a hosszúság a gyengéje, van akinek pedig a vastagság.
Szóval szerintem egy normál, vagy kisebb méret ideális a kezdéshez, de nem szexrandin, ahol csak meg akarnak dugni..
25f
Szerintem nem függ a farokmérettől, ha a partner odafigyel. Kell sok síkosító, gyengéd, finom, óvatos mozdulatokkal történő tágítás, sok türelem, és kellőképpen történő ellazulás.
Bennem volt már 18 cm-es is, és egyáltalán nem fájt. Sok sikert! :) 20f (meleg, passzív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!