Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, nektek a vékonyak is bejönnek?
nekem egy picit macsosabbak jonnek be :3
19/f
Nos, én nem alkalmit keresek (nem is állandó szexpartnert), de nekem az izmosabb, nálam erősebb fiúk tetszenek, mivel én nem ilyen vagyok.
Persze ez nem azt jelenti, hogy testépítő legyen. :)
Én pocis vagyok, de a vékony aktívak jönnek be. A lányosabbak is. Minél kevesebb szőr.
28F/p
Leginkább a "testsúly egyenlő magasság mínusz száz" alkatúak jönnek be. Sem az ilyen melákok, mindegy hogy hájas vagy mert kigyúrt szekrény, sem a vézna srácok, teljesen hiába van rajta kockaminta, nem tudnak izgatni olyan értelemben.
Természetesen bejöhetnek a vékony fiúk is, nagyon is, csak nem a testük miatt, hanem mert helyesek, szép az arcuk, szép a szemük, tetszik a hajuk...
Ráadásul ez utóbbiak ezerszer fontosabbak, pláne, ha nem csak egy testre vágysz ma estére, hanem hosszútávon akarsz magad mellett "nézegetni" egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!