Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ezek a pszichológu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek a pszichológusok akik ebben a dokumentum fimben szerepelnek és beszélnek a homoszexualitás gyógyításáról mennyire hitelesek?

2016. márc. 23. 23:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
16%
Épp annyira, amennyire te akarsz heteró lenni.
2016. márc. 23. 23:02
 2/25 A kérdező kommentje:
Én nem akarok hetero lenni.
2016. márc. 23. 23:03
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
Látod? Ennyire hitelesek azok is:)
2016. márc. 23. 23:04
 4/25 A kérdező kommentje:
azért ennél jobb érvekre lenne szükségem, leszleg egy ellen véleményre is, olyan embertől aki ért is hozzá, mert engem most meg akarnak gyógyíztani....
2016. márc. 23. 23:07
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Dugd be a farkad egy finom kis meleg punciba megtudod, hogy jobb lesz:)
2016. márc. 23. 23:11
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai kutatok....ez mindent elmond a hitelessegrol.

biztos, hogy van osszefugges szerintem gyermek- es fiatalkori tapasztalatok, es esetleges homoszexualitas, de hogy egy kialakult nemi identitas mennyire valtoztathato meg tenylegesen, tehat nem manipulativ, vagy csak onaltatasos modon, az szerintem elegge kerdeses. Biztos vannak hiteles forrasok ebben a temaban, de a belinkelt film velemenyem szerint nem ezek koze tartozik. Tipikusan amerikai top csoda, a hatterben, meg "Jezus megmentett engem" alvallasos amerikai pszeudokereszteny demagog-fanatikus hulyeseg. Hogy erted egyebkent, hogy teged eppen probalnak meggyogyitani? Ki? Hogyan? (ha nem vagyok indiszkret)

2016. márc. 23. 23:19
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem akarok több mint fél órát szentelni az életemből erre, de annyit tudok, hogy azok, akiket alávetettek ilyen különféle "kezeléseknek" később nagy eséllyel lelkileg sérültek, esetleg deviánsak lettek.

Nem éri meg ilyennel szórakozni...

2016. márc. 24. 00:25
 8/25 anonim ***** válasza:
4%

Kétlem, hogy a válaszadók végig nézték volna a videót.

Egyébként nagyon érdekes és korrekt anyag. Egy percét se bánom az életemből, pedig nem vagyok meleg.

Véleményem szerint nagyon is hitelesek.

Sokkal inkább jogi és/vagy morális kérdésként kezeljük a homoszexualitást. Az okairól pedig 80as 90es évek óta hallgatnak.

Amit csinálnak a videóban szereplők szerintem igen is nagyon fontos.

Aki meg akar változni, azt hagyni kell megváltozni.

A videó címével azonban nem vagyok jóban. Nem lehet belőle kigyógyulni. Mivel a saját véleményem szerint nem betegség.

Megváltozni lehet, homoszexuálisnak, heterónak egyaránt.

2016. márc. 24. 07:31
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
amennyire a budapest tv-n a csakra tisztítók
2016. márc. 24. 07:33
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem igazából meglep, hogy valaki a XXI. században, 2016-ban még azt hiszi, hogy egy szexuális orientációból ki lehet "gyógyítani" valakit. Sem az orvostudomány, sem a pszichológia nem tartja a homoszexualitást betegségnek, mert egyszerűen nem az.

Az USA-ban meg rengeteg a turbó álkeresztény szekta, kismillió kisegyház van az országban. Ott az ilyeneken egyáltalán nem kell csodálkozni. Az egyik személy mögött is "Jézus megmentett engem felirat", tipikus demagóg baromság. Ez egyáltalán nem hiteles.

Az ilyen áltudományos hazugságokban is biszexuálisokat mutogatnak, hogy "eddig férfiakkal volt, most már nőkkel", a biszexualitás nem egyenlő a homoszexualitással, és mivel ez nem betegség, nem "kezelhető", így biszexuálisokat állítanak be melegeknek, hogy "kigyógyult a melegségből". Roppant szánalmasak az ilyen műsorok.

2016. márc. 24. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!