Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves,175-180 cm magas, vékony, passzív/uni fiúk: nektek hány éves, milyen magas és milyen testalkatú fiúk/férfiak jönnek be?
@09:38
Te szimplán buta vagy, nem erkölcsös.
11: Azért gondolj már bele, ha heteró apuka lennél, téged is biztos érdekelne, hogy a 15 éves kisfiad seggét éppen ki dugja meg vagy ki élvez bele másik férfi.
Mondom ezt huszonéves bi srácként. De azért van annyi empátiám, hogy az apa helyébe képzeljem magam. Tényleg rossz érzés lehet.
Hmmm Nekem a férfiasabbak jönnek be, nem feltétlenül kell kigyúrtnak lenni, igazából csak legyen nálam nagyobb, magasabb, onnantól kezdve nem számít, hogy kicsit poakosabb vagy kocka has:) És valahogy izgat, de persze nem feltétel, ha idősebb nálam egy 4-5 évvel. Viselkedésre pedig nem nagyon tudok mit írni, mert eddig mindig más fogott meg a srácokban, szóval ebből a szempontból nincs kimondott ideálom.
Én amúgy egy kicsit vékony, 177cm passzív vagyok. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!