Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek igaz hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldi3 kérdése:

Szerintetek igaz hogy a börtönben dugnak a férfiak?

Figyelt kérdés
egy ismerősömtől hallottam róla
2016. márc. 21. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Az egyik legnagyobb erogén zóna a hátsódban található. Rengeteg heteró férfi van, akit a barátnője ott hátul is szórakoztat, vagy legalábbis élvezi ha ott történik valami. Ez egyszerű biológia.
2016. márc. 22. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

ez az. ha a barátnője csinálja..

és nem olyan sok, mint hinnéd. a legtöbb férfinak tabu a hátsója.:D

2016. márc. 22. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10:

Ezt nem értem. Van az a mértékű bántalmazás, ami után már hagynád magad.

Kiverik az összes fogad. Csak poénból, de azért is hogy ne fogazz szopatás közben. Elnyomják a testeden az égő csikkeket. Naponta ütnek-vernek-rúgnak.

Talán még olyan módokat is kitalálnak, hogy ne látszódjon rajtad külsérelmi nyom, ha kínoznak.

Meddig bírnád? Nem hiszem el, hogyha kapnál 5 évet, akkor utána ezt bírnád 1800 napon keresztül. Lenne egy pont, amikor azt mondanád hogy na jó, most már itt a seggem, itt a szám csak ne bántsatok.

2016. márc. 23. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

# 10

vagyok én pont azt mondtam, hogy ez náluk dominancia és le lettem pontozva. lepontozott a sok meleg nem értem miért. én is meleg vagyok.:D de ha össze lennék zárva nőkkel akár évekig, kitudja milyenekkel én akkor sem érnék hozzájuk szexuálisan.

ne mondja már senki, hogy egy full hetero pasi megkíván egy másik pasit, csak azért, mert össze vannak zárva.

ők így fejezik ki, hogy ki az erősebb, a dominánsabb, nem jókedvükben csinálják, hanem mint említetted, megfenyegetik, agyon verik minden nap, nagyon meg van törve azért megy bele, az egészbe.

2016. márc. 23. 13:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Erre is megtudtam választ! :)

2016. jún. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!