Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy oldalon volt egy cigány fiu, kiderült nős, élek halok értük. Te taliznál vele?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 17:06
11/13 A kérdező kommentje:
Aki ezt írta, hogy megver nem kell félni.De, hogy nem.Egy illetőt és ez nem vicc,mindenkit beengedett.6 év múlva kb arra mentem, nehezen bejutottam.Ajtót nyitottak.Egy roma asszony és nagyobb fiúkat láttam.Nem vagyok fajgyűlölő egyáltalán.Kérdezte az asszony miért keresem?Mondtam,asztalos munka volna.Mire ő:"ezt a bu..zit megőlték"Úgy húztam el onnan ahogy csak tudtam.Az ördög sohasem alszik.
2016. márc. 20. 21:01
12/13 anonim válasza:
fúj én biztos nem taliznék vele.:D
13/13 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz dolog, mert én is mindig ezen vacillálok!
Nagyon vonzanak a roma fiúk, de sajnos már kétszer is kiraboltak. És lehetne rosszabb is!
Sose tudhatja az ember, hogy most tényleg ismerkedni/szexelni akar, vagy valami egészen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!