Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rendszeresen járok tornászni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen járok tornászni. Az edzések után az egyik fiú az öltözőben a padon félmeztelenül foglalkozik a köldökét. Ő meleg?

Figyelt kérdés
Elég sokáig szokta csinálni, mert mire kész vagyok a zuhanyozással és az öltözködéssel, ő még mindig csinálja. Olyat is láttam már, hogy valami mütyürök is vannak nála. Nem állok fölötte, de észrevettem már a rövid gatyán keresztül, hogy állt tőle a farka. Azt nem tudom, hogy mindig-e, de láttam már. Így próbál keresgélni, vagy mi lenne ez?

2016. márc. 19. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Fél órán keresztül tisztítgatja a köldökét? Nem meleg, hanem bolond...
2016. ápr. 11. 01:11
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Vagy csak egy kreten .
2016. ápr. 11. 07:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Nekem is fura, nem tudom hová tenni a dolgot. Kérdezni nem merem, mert nem akarom, hogy azt mondja, hogy semmi közöm hozzá. A bizbaszok nála és néha a farka dudorodik. A fél óra az átlag, volt ettől már jóval több is.
2016. ápr. 11. 12:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg bakteriális fertőzése van és ettől iszojog...nyilván az edzéstől sok izzadság ott marad és ettől bebüdösödhet, vagy a baktériumok tovább terjedhetnek..Nem is értem miért írtad ide ezt a kérdést...inkább egészségügyi dolgokba kellett volna
2016. máj. 6. 18:19
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
nem értem, miért lenne ettől valaki meleg..ez hogy függ össze?
2016. máj. 21. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Milyen mütyürök? Ha műfasz akkor tuti meleg.
2016. máj. 30. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
még azóta is szokta foglalkozni a köldökét?
2016. jún. 7. 09:15
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Foglalkozz te is a köldökét akkor,lesz közös téma és ha buza vagy egyébb gabona akkor lehet hogy foglalkozhatsz a köldökét.
2016. jún. 16. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le te is, és kezdd te is pucolni. Egy idő múlva kezdj vele beszélgetni a köldökpucolásról, és hogy közben neked mindig feláll. És már beszélgethettek is a merevedésről, közben figyeld neki feláll e utána, hogy mész kivered, vagy zavarná e vagy akár együtt is. Na itt már tudni fogsz mindent.
2016. jún. 22. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:
85%
Köldökpucolás közben verhetem neked, vagy anélkül?
2016. jún. 22. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!