Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen járok tornászni. Az edzések után az egyik fiú az öltözőben a padon félmeztelenül foglalkozik a köldökét. Ő meleg?
Figyelt kérdés
Elég sokáig szokta csinálni, mert mire kész vagyok a zuhanyozással és az öltözködéssel, ő még mindig csinálja. Olyat is láttam már, hogy valami mütyürök is vannak nála. Nem állok fölötte, de észrevettem már a rövid gatyán keresztül, hogy állt tőle a farka. Azt nem tudom, hogy mindig-e, de láttam már. Így próbál keresgélni, vagy mi lenne ez?2016. márc. 19. 13:03
11/21 anonim válasza:
Fél órán keresztül tisztítgatja a köldökét? Nem meleg, hanem bolond...
13/21 A kérdező kommentje:
Nekem is fura, nem tudom hová tenni a dolgot. Kérdezni nem merem, mert nem akarom, hogy azt mondja, hogy semmi közöm hozzá. A bizbaszok nála és néha a farka dudorodik. A fél óra az átlag, volt ettől már jóval több is.
2016. ápr. 11. 12:30
14/21 anonim válasza:
Vagy esetleg bakteriális fertőzése van és ettől iszojog...nyilván az edzéstől sok izzadság ott marad és ettől bebüdösödhet, vagy a baktériumok tovább terjedhetnek..Nem is értem miért írtad ide ezt a kérdést...inkább egészségügyi dolgokba kellett volna
15/21 anonim válasza:
nem értem, miért lenne ettől valaki meleg..ez hogy függ össze?
16/21 anonim válasza:
Milyen mütyürök? Ha műfasz akkor tuti meleg.
17/21 anonim válasza:
még azóta is szokta foglalkozni a köldökét?
18/21 anonim válasza:
Foglalkozz te is a köldökét akkor,lesz közös téma és ha buza vagy egyébb gabona akkor lehet hogy foglalkozhatsz a köldökét.
19/21 anonim válasza:
Ülj le te is, és kezdd te is pucolni. Egy idő múlva kezdj vele beszélgetni a köldökpucolásról, és hogy közben neked mindig feláll. És már beszélgethettek is a merevedésről, közben figyeld neki feláll e utána, hogy mész kivered, vagy zavarná e vagy akár együtt is. Na itt már tudni fogsz mindent.
20/21 anonim válasza:
Köldökpucolás közben verhetem neked, vagy anélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!