Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak anyámnak?
Figyelt kérdés
Szoval az elozo heten lattam valami nagyon undoritot. Az apam es az anyam apja...(nagyapam) Eppen csokoloztak. Ezt nem tudom hova rakjam magamban?2016. márc. 16. 13:57
1/8 anonim válasza:
Durva ! Én a helyedben nem szólnék még most senkinek és figyelném őket tovább, mert lehet,hogy többet tudsz majd meg a dologról.
4/8 anonim válasza:
Én simán megmondanám neki,mert joga van tudni. Az egy másik dolog,hogy összefog omlani .
6/8 anonim válasza:
vedd fel videóra, és kérj tőlük pénzt, hogy ne terjeszd :D
8/8 anonim válasza:
Komolyan kérdezem!
Van hozzá közöd?
Nem a te dolgod...
Ne avatkozz bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!