Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez valóra válhat vagy csak álom?
én is egy korombelit keresek, de eddig nem jártam sok sikerrel.
17F
Szia. Egyrészről szerintem butaság, hogy a filmekben látott minta alapján képzeled el az ideális párkapcsolatot, pont amiatt, mert az ideális fogalma rettenetesen szubjektív - ha majd hosszú távú párkapcsolatod lesz, meglátod milyen.
Nekem jelenleg két éve van valakim, és bár remek a kapcsolatunk és együtt is élünk, mégis ezek a dolgok többnyire az első pár hónapra jellemzőek, utána pedig el-eltünedeznek, pont amiatt, mert összecsiszolódtok. Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem kellenek néha a párkapcsolatba ilyen romantikus gesztusok is. (Én is szoktam pl. főzni neki, amikor tudom, hogy későn ér haza; szoktunk néha eljárni közösen sportolni; nyílván adunk egymásnak csókot és puszit; elmegyünk étterembe, moziba, színházba, operába együtt.) De annak ellenére, hogy nem csinálunk minden reggel együtt reggelit, vagy vannak rosszabb napok, amikor valamelyikünk nem éppen annyira bújós, nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt.
Ehhez kapcsolódna pedig a második megjegyzésem a kérdéseddel kapcsolatban: van ilyen. Vannak olyan melegek, akik nem csak szexet keresnek, hanem érdemi, komoly párkapcsolatot. Persze, nyílván sok a kamus, hülye, szexmániás és hasonló szerzetek, de nem szabad feladni, mert mindig lesznek olyanok, akik ennél többre vágynak. És mielőtt valaki hozzátenné, hogy én biztos sokkal idősebb vagyok és azért van ilyen párkapcsolatom: nem, 22 vagyok, a párom 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!