Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak borotválva van a lába, akkor arra gondoltok, hogy bi, vagy meleg?
Lényegtelen,hogy meleg vagyok-e vagy sem.
Azért szedem le,mert így kényelmesebb.
Nem borotválom,hanem nagyon rövidre lenyírom,és amikor megnő egy bizonyos hosszúságra,amikor már zavar,akkor megint leszedem.
Sajnos alapvetően hosszú a szőrzet a lábamon és az alkaromon,és nekem nem jön be.
Szerintem csak az a szőrzet szexi,amelyik nem olyan nagyon hosszú,akiknek genetikailag alapból olyan rövid,azok általában nem is szokták borotválni.
De én nem nézek le senki,azt sem,aki szőrös,azt sem,aki szőrtelen.Mindenki legyen úgy,ahogy jól érzi magát,és találjon olyan partnert,aki számára vonzó.
Biztos van olyan is,akinek tetszik a hosszú lábszőrzet,nekem nem.
És mivel sportolok,sokkal látványosabb is a csupasz test.
Vagy genetika.
Nem mindenkinek orángután szülei vannak.
Csak egy példa, a mediterrán nők "bajszosak" és szőrösebbek, mint egy magyar, szlavóniai v. skandináv ember.
Itt se kell(ene) azt gondolni, hogy ők lezbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!