Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak borotválva van a lába, akkor arra gondoltok, hogy bi, vagy meleg?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 10:21
11/22 anonim válasza:
Miért borotválnák a focisták/vízilabdások a lábukat?
Egyébként a kérdésre válaszolva: mondjuk úgy, hogy nem lepne meg.
12/22 anonim válasza:
A nővérem exe, aki heteró (vagy minimum biszex, mert még mindig nővel van) borotválta a lábát, nekem melegként eszembe se jutna. Ennyit erről.
13/22 anonim válasza:
11:
Te nem űztél soha vízi sportot, igaz? :)
Nem borotválják, hanem egyszerűen vicc nélkül annyit vannak a vízben, hogy a kar vagy lábszőrük sokszor ki is hullik vagy ki sem nő.
Az egyik legjobb barátom elképesztően férfias. Kopasz, jóképű, hatalmas izmai vannak, lebarnult bőre. 8-17 éves kora között vízilabdás volt. Manapság is alig van szőr a testén úgy, hogy borotvát is pár havonta egyszer értet magához. A lábán sincs semmi szőr. És nem azért mert borotválná magát. Pedig már 23 éves.
14/22 zoocox válasza:
Kerékpárosok is szokták borotválni. Az országutisok a légellenállás miatt. A montisok a sár miatt. Elég kellemetlen, mikor a sár megszárad a szőrös lábon. 😊 Volt benne részem. Ha hetero, akkor azt jelenti, hogy figyel magára. Inkább ilyen férfi, mint alkesz, cigizős, nem tisztálkodó.
15/22 anonim válasza:
Sokat számít a szőr a sportoloknal, az első úszó, aki szőrtelenitet, olyan nagy mértékű előnyt szerzet, hogy az otta a sportolok, akik idővel küzdenek, szőrtelenitenek.
16/22 anonim válasza:
Csupasz férfi láb csak 3 esetben megengedett heteró esetén. 1.: balesete volt és az orvosok leborotválták műtét/varrás előtt. 2.: idióta vagy és valahogy tűzzel véletlenül leperzselted. 3.: Hatalmas izomkötegek vannak a combodon vádlidon. Minden egyéb esetben gusztustalan és a nők sem szeretik a csupasz férfi lábat kivétel 3-as pont.
18/22 anonim válasza:
Én nem borotválom,hanem hajnyíróval vágom le,0-ással.
Sokkal kényelmesebb.
20/22 anonim válasza:
én borotválom és meleg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!