Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out - szükséges ez?
Figyelt kérdés
Kérdés hogy melyik a jobb? Beismerni mindenkinek a másságot, vagy azzal a tudattal élni hogy ez mindenki magánügye és egy szót se szólni?
Személy szerint én úgy vagyok vele ez az én dolgom senkivel se tudatnám. Azt gondol más amit akar, ha rákérdez akkor meg megmondanám mi köze hozzá? (Azért kérdezek, kíváncsi vagyok nem-e rosszul gondolom).
Megosztanátok a véleményeteket/tapasztalatotokat? Életkor is írjatok oda légyszíves, köszönöm!
2016. márc. 13. 22:32
11/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz kár hogy az utóbbiak vannak többségben :)
2016. márc. 14. 14:25
12/13 anonim válasza:
Ha megkérdezik,ne hazudj. Nem kell világgá kürtölni,hogy "Igen,én meleg vagyok!",de ha valaki megkérdezi,elmondod neki. Amikor bennem tudatosult,a közeli barátaimnak mondtam csak el,és aztán ahogy telt az idő,egyre több embernek mondtam el. Hál isten kollégista vagyok,szóval tudok nemi életet élni a szüleim tudta nélkül,és nekem az a legfontosabb. A bátyám után nem akarok még egy csalódást.
13/13 anonim válasza:
Szerintem a számodra fontos embereknek igenis tudnia kell. Nekem legalábbis elég rosszul esne ha egy hozzám közelálló ember titkolná. Másrészt meg hogy lehet úgy kapcsolatban élni, hogy senki sem tud róla? Szerintem elég nehezen kivitelezhető. Az idegeneknek valóban semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!