Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegekkel szemben mi ez a nagy gyűlölködés?
A világ vallásos berendezkedése okolható ezért. Az évezredes neveltetés.
Da Vinci mellesleg aszexuális volt. Semelyik nemhez nem vonzódott.
Ilyen az emberi természet. És az még nagyobb gond, hogy ezerrel harcolunk ellene a tolerancia nevében és így még jobban fogja utálni, aki eddig is utálta.
Ezzel a túlzott toleranciával van gond. Azt miért nem tudják akkor tolerálni, ha valaki nem szimpatizál a melegekkel? Ez csak egy kötői kérdés, semmi bajom a melegekkel amúgy, ismeretségi körömben is van pár és teljesen jófejek :)
Mi bajod van azzal hogy bajom van a melegekkel, amíg nem ölöm őket, verem őket vagy bántom őket fizikailag?
Sőt, még csak nem is gyűlölködök feléjük szóban sem, ha nem provokálják ki durván.
Miért ne lehetne egy társadalmi csoportról meg a véleményed akár neked is? Te mit gondolsz a pedofilokról? Állatokkal szexelőkről? Szado-mazókról?
Amíg nem zavarják a köreimet addig semmi problémám a melegekkel, de ha szórakozóhelyen mellettem smárolnak akkor felfordul a gyomrom. Furcsa de a leszbikusokkal szemben nem mindig érzem ugyanezt, volt már olyan hogy leszbikus párral buliztam és egyáltalán nem zavart.
Valószínűleg bennem van a hiba, mert a férfi énem tiltakozik a látottak ellen, nem értem a motivációt, egy Nőnél valahogy könnyebben elfogadom a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!