Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Melyik korosztály a legvonzóbb férfiaknál?
Figyelt kérdés
szerintem a 30-352016. febr. 22. 19:02
11/22 anonim válasza:
20-35. de mondjuk nem értem ezt miért korral kell behatárolni, nem a kor fogja vonzóvá tenni. nem a korosztály vonzó, amibe épp tartozik hanem ő maga
13/22 anonim válasza:
30-50, imádom a sármos, apuci-féle pasikat
14/22 anonim válasza:
18-25 szerintem a legjobb :)
Tud amúgy 30 fölött is jól kinézni egy pasi, csak sajnos a többség elhanyagolja magát és ez meglátszik rajtuk :/
26/f
15/22 anonim válasza:
Néhány igényes 30-as írhat :)
16/22 anonim válasza:
Nem ti tehettek róla, hogy így van megcsinálva, hogy a kategóriát észre se veszi az ember. Én is szoktam figyelni, de most én se vettem észre.
17/22 anonim válasza:
Szerintem minden korosztályban vannak nagyon helyes fiúk, és igénytelenek is. De nekem inkább a saját korosztályom tetszik (18-24). Az idősebbektől tartok, nem tudom miért. :/ Pedig ők is lehetnek vonzók.
19/22 anonim válasza:
Minden korosztályban vannak vonzó férfiak, de alapvetően a sajátomat preferálom. 18-28
20/F
20/22 anonim válasza:
Egyénfüggő. Persze mindenki a fiatalokra bukik, őket nyomatja a média, már ha vonzók, de ebből nem lehet szabályt alkotni.
Tény, hogy sokan, pláne, ha nem jól megy soruk, idősebb korban elhanyagolják magukat (észre sem veszik ezt sokszor).
Fiatalok között is van, aki például engem hidegen hagy. Önmagában a fiatalság nem elég a boldogsághoz.
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!