Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Munkatársam az öltözőben megjegyezte, hogy egyforma boxerünk van. Majd hozzátette, hogy a csajok azt mondják, jó benne a segge...2016. febr. 18. 22:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, de ennyiből nem lehet megállapítani.
2/10 anonim válasza:
szerintem e miatt még nem meleg.
3/10 anonim válasza:
Nem meleg, csak csevegni próbált.
5/10 anonim válasza:
Ha azt jegyezte volna meg, hogy jó benne a segged, akkor valószínűleg meleg lenne. Így ebben nincs semmi furcsa.
7/10 anonim válasza:
hahahaha ettol meleg ? ezt te sem gondolod komolyan ...hahaha
8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, így leírva elég ártalmatlannak tűnik.
Mondjuk úgy történt pontosan, hogy először csak hümmögött és rákérdeztem, hogy mi az... és utána hangzott el ez a párbeszéd :D
Egyébként én b*zi vagyok és melóhelyen ez kb. ilyen nyílt titok, ezért voltam kíváncsi.
2016. febr. 19. 10:01
9/10 anonim válasza:
Jó segge van a munkatársadnak? ;)
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Elég lapos :D
2016. febr. 20. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!