Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotboy02 kérdése:
Meleg fiu ha szereti a lány szerepet hordhat nöi fehérnemüt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 19:25
1/14 anonim válasza:
Miért ne hordhatna? :) Van, akinek kifejezetten bejön az ilyesmi, és ha te jól érzed magad benne, akkor hajrá ;)
2/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen megnyugodtam akkor szivesebben hordom a fehérnemüket
2016. febr. 15. 19:31
3/14 XX21 válasza:
Az ilyen normális válasz nagy ritkaság!
Vissza a kérdésre. Miért ne? Ha jól érzed magad benne, akkor nyugodtan!
5/14 A kérdező kommentje:
azt is jo hordani
2016. febr. 15. 19:43
6/14 anonim válasza:
te tetted fel a női vécés kérdést is, miféle fetisiszta vagy?:DD miért ne hordhatnál ha szeretnél.. ha ha lehajolsz ne látsszon ki a tangád
7/14 anonim válasza:
Én aktív vagyok de szoktunk cserélni általában én vagyok az aktív és mindketten tangát a be vágos pink lila piros ilyesmi meg nyitott részes pink fekete de persze nem mind a ketten ilyet hordunk néha sminkelünk és lányként megyünk utcára
8/14 anonim válasza:
Még szép,miért ne hordhatnál?
Nekem személy szerint nagyon bejönnek a bugyis fiúk.
21/F
9/14 anonim válasza:
Igen. Szerintem is hordhat. Szerintem mindent megtehetünk,amivel nem okozunk fel nem vállalt szenvedést.
10/14 Alighanem19 válasza:
Húúú.... Nekem nagyon bejön, ha egy szép bugyiban domborodik elöl valami. Főleg, ha selyem bugyi... Nyami!
De a "kislánybugyi" (hipster) fazon is nagyon jól áll némelyik fiúnak (virágos, mesefigurás változatban meg tök vicces). Úgyhogy ne fogd vissza magad, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!