Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én érzem kevésnek magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem kevésnek magam a meleg társkeresők kínálatát nézve?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam rossz pasinak, de azért jónak se. Tudom a hibáim, de azt is, hogy sokan szeretik a vékony srácokat. Azonban a meleg társkeresőre regelve (mert gondotlam ideje ott is nézelődni, hogy végre kipróbáljam sráccal) nagyon azt érzem, hogy nem vagyok képes versenyezni. Nagyon sok a helyes srác.:(

2016. febr. 12. 23:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt már észre vettem, hogy aki jónak tartja magát és hangoztatja, az többnyire nem néz ki jó. pardes pl ennek ékes példája. :(

a többiekről beszéltem.na meg erről a beképzelt nyálas stílusról,ami előadsz mos:)

2016. febr. 26. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
egyébként ha önbizalmaddal lennének problémák,felejtsd a magyar pasikat,járj külföldiekkel,az majd fog adni,nekem a stockholmiak,tel- aviviak bejöttek:)
2016. febr. 26. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom magamról ,hogy úgy nagyjából jól nézek ki és értelmes vagyok mégis kevesen mernek kezdeményezni, pedig igazából még ha valaki nem is a tökéletes pasi külsőleg ha személyiségileg képes megfogni akkor úgyis megszépülne számomra és csak ő kellene XD

21/Passzív

2016. febr. 26. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:

még ha valaki nem is a tökéletes pasi külsőleg ha személyiségileg képes megfogni akkor úgyis megszépülne számomra és csak ő kellene

Teljesen jól látod,így van!! Az a baj,hogy csak kevesen gondolák így,ez nem jelenti az,hogy ne lennének igények meg a külső ne számítana.Mellesleg, ha annyi jó pasi van a Rómeón,hogy hogy még nem találták meg egymást,és évek óta o savanykodnak?!:)

2016. febr. 27. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:

én is kevésnek érzem magam, félek, hogy túl csúnyának tartanának, aztán olyan leveleket kapnék(ha kapnék), hogy csak na :D

A másik meg h a 99%-a csak dugni akar, én meg nem csak azt.

19/f/p

2016. febr. 29. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok srácnak az átlag jön be nyugi. Akik a fullra mennek azok lesznek azok akik 10-20 év múlva egyedül maradnak..

Mindenkibe van valami ami vonzó valaki számára, van aki a vékony srácokat szereti, van aki a macis srácokat, nem mindenki kirakati babát keres. Persze ha te is a kirakati babákra startolsz, lehet nem lesz szerencséd, de ha megpróbálod a másikba megkeresni azt az egy dolgot ami vonz nyert ügyed lesz. Soha nem arra mentem ki milyen vagy mivel foglalkozik, férfiakat kerestem és nekem a kirakati babák nem férfiak. Pont ezért általában kíváncsi heterokkal hoz össze a sors és nem panaszkodom, egy nagyon igényes, baba pasi számomra már nem férfi, bármilyen izomkolosszus is.

Sokat dolgoztam vendéglátóba az éjszakába és mindig ezek a kemény, baba fiúk voltak a legnagyobb nők. Nekem az átlag, nem nőies, egyszerű pasik jöttek be mindig és nem csalódtam soha.

2016. márc. 1. 07:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezen a fiatal vagyok és fiatalt keresek marhaságon jókat röhögök. Mert pont a fiatalok kefélnek jobbra, balra a „komoly” kapcsolatban…

Azt annyira fiatalt keres, de ha kanos bármelyik buznyák parkban bárkivel elmegy az éjszaka leple alatt csak, hogy kielégüljön. De napközbe persze fiatalt keres.))

Azt kell mondanom siralmas. Komoly kapcsolatot keresek, de fullos pasival, komoly kapcsolat az belső értékekre épül, nem külsőre.

A sok fiatal vagyok fiatalt kereseknek meg csak annyi, ha ez a fiatalt keresek rögzül a pici buksidba később is azok fognak csak vonzani és rossz dolog lesz 365-40 éves kortól, hogy a kutyának se fogsz kelleni.. Pont ezek azok a srácok akik utána ha már nem kellenek senkinek vagdossák az ereiket, meg kapkodják a gyógyszert vagy depresszióval kezelik őket.

Pont a nagy menő, gizda, babafiúk azok akiknek jó sz.r lesz később az életük..

2016. márc. 1. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!