Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análra milyen partnert érdemes keresni?
Figyelt kérdés
Egyszer már próbáltam, de nem élveztem, de akarok adni egy esélyt neki, hátha csak rossz partnert fogtam ki. Erre kérnék tanácsokat.2016. febr. 11. 19:32
1/12 anonim válasza:
Olyan partnert, akinek fontosabb az, hogy mit érzel, mint az ő öröme. És az sem árt, ha türelmes.
2/12 anonim válasza:
Mindenképp olyat,aki az ilyesmit szereti ,élvezi.
3/12 A kérdező kommentje:
Na jó, de ezt ha kiírod társkeresőn, akkor kiröhögnek:(
2016. febr. 11. 19:35
4/12 anonim válasza:
Mindenképp tapasztaltat ,,aki odafigyel arra,hogy kellő időt és figyelmet fordítson a popsid előkészítésére :))
Akinek fontos,hogy élvezd ,és ne csak bedughassa a farkát beléd :))
5/12 A kérdező kommentje:
Aki csinálta is ilyen volt. Mégse élveztem. Fájt, stb.
2016. febr. 11. 19:37
6/12 anonim válasza:
Nem kell ki írni..
De úgyis előbb utóbb beszélgettek,,elmondhatod neki izgat az anál,,és szeretnéd kipróbálni,de félsz is kicsit tőle..
Ettől ha nem kerül képbe nem is érdemli meg a popsid :))
7/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
KIZÁRT%
2016. febr. 11. 19:43
10/12 anonim válasza:
mindenképp legyen segglyuka. ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!