Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Kíváncsi lennék, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frot kérdése:

Srácok! Kíváncsi lennék, hogy felizgat-e valakit az, ha egy helyes fiút farmerban lát? Farmerfétis? ;)

Figyelt kérdés
Engem például iszonyúan felpörget, ha egy jó pasin egy férfiasan feszes farmer van (leginkább Levi's 501-es), azonnal elképzelem, milyen lenne szorosan egymáshoz bújni benne, egymáshoz dörgölőzni, izgatni a másik sliccét farmerban. Ki van még így ezzel? ;)

2016. febr. 10. 19:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A farmeros fiúk nekem is félmeztelenül jönnek be a legjobban. Nagyon gerjedek az ilyen látványtól, pláne hanem teljesen csupasz a felsőtest.
2016. ápr. 13. 12:49
 22/33 anonim ***** válasza:

nekem a rövid farmeres srácok jönnek be, amikor láccik a szép izmos vádli

nagyon szexy

2016. ápr. 13. 21:01
 23/33 A kérdező kommentje:

Ezen a linken mindenféle srácot lehet látni mindenféle farmerban. :P

[link]

2016. ápr. 13. 22:08
 24/33 anonim ***** válasza:
56%

Naná! Mindig rátapad a tekintetem, ha egy helyes, szép srácot látok egy jó farmerben. Mondjuk a skinny fazon annyira nem jön be, inkább a slim fit, meg a normális szabású darabok, a végleteket (a túl szűk, meg az undorító buggyos, mindenhol lötyögő) nem szeretem. Nagyon bírom pl. a fehér farmereket fiúkon, de a világos kék is nagyon szexi.

A másik nagy mániám a fehérneműk, így mindig rögtön azon gondolkodom, hogy milyen alsót hordatnak a szép farmer alatt. :D

2016. jún. 13. 07:30
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy kedvenceim az ilyen fiúk.....le nem venném az ilyendől a szemem:3
2016. okt. 4. 01:25
 26/33 anonim ***** válasza:

Haha álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretitek a farmeros pasikat :-) Én nekem nincs farmer-fétisem. Nem az számít milyen nadrágot visel, hanem milyen arca van, teste és persze az életkor is számít.

Ha mindenképp a ruhát venném számításba, akkor a melós gatyások jobban bejönnek, mint egy sima farmer. Szeretem a sok zsebes, de ugyanakkor igényes és tiszta! melósgatyákat. A német márkák nagyon divatosak, kényelmesek és szexik.

Jómagam hordok farmert is, de van melósgatyám is, ami igen jól áll (munkába járáshoz nincs szükségem melós cuccra), szabadidôs nadrágként használom.

2016. okt. 5. 12:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Kiprobalnam
2016. nov. 19. 15:17
 28/33 anonim ***** válasza:
Valakit érdekel sexchat? :P Írj! 21/m
2016. nov. 19. 18:10
 29/33 anonim ***** válasza:
Engem is felizgat :333
2016. dec. 3. 16:22
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyes akkor edesmindegy mibe van 😂😂
2016. dec. 4. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!