Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kíváncsi lennék, hogy felizgat-e valakit az, ha egy helyes fiút farmerban lát? Farmerfétis? ;)
nekem a rövid farmeres srácok jönnek be, amikor láccik a szép izmos vádli
nagyon szexy
Naná! Mindig rátapad a tekintetem, ha egy helyes, szép srácot látok egy jó farmerben. Mondjuk a skinny fazon annyira nem jön be, inkább a slim fit, meg a normális szabású darabok, a végleteket (a túl szűk, meg az undorító buggyos, mindenhol lötyögő) nem szeretem. Nagyon bírom pl. a fehér farmereket fiúkon, de a világos kék is nagyon szexi.
A másik nagy mániám a fehérneműk, így mindig rögtön azon gondolkodom, hogy milyen alsót hordatnak a szép farmer alatt. :D
Haha álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretitek a farmeros pasikat :-) Én nekem nincs farmer-fétisem. Nem az számít milyen nadrágot visel, hanem milyen arca van, teste és persze az életkor is számít.
Ha mindenképp a ruhát venném számításba, akkor a melós gatyások jobban bejönnek, mint egy sima farmer. Szeretem a sok zsebes, de ugyanakkor igényes és tiszta! melósgatyákat. A német márkák nagyon divatosak, kényelmesek és szexik.
Jómagam hordok farmert is, de van melósgatyám is, ami igen jól áll (munkába járáshoz nincs szükségem melós cuccra), szabadidôs nadrágként használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!