Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A csajok kergetnek a homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok kergetnek a homoszexualitás felé?

Figyelt kérdés
A nyáron kipróbáltam egy sráccal, mert kicsit érdekelt. Nagyon kellemes élmény volt. Egy 16 éves srác volt a partnerem, akivel a mai napig jóba vagyok. Azonban azóta több sráccal is voltam, mert míg csajt felszedni melós, srácot elég könnyen találtam mindig. A kérdésem olyan bi srácokhoz szól, akik csajoznak is. Szóval nektek is ez van? Ti, hogyan kezelitek ezt?
2016. febr. 7. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem határozottan igen!! Szerintem sok fiú egyszerűen kihasználatlannak érzi magát szexuálisan,és ebből is eredhet a másik nem felé orientálódás. Ez akadhat a lányok 1 fajta egójának nem elviseléséből,és abból hogy a lányok nem hogy a pasik társaságát keresnék,hanem csak neten pénzért .Ám ha véletlen ismerkedne veled 1 lány ha nem felelsz meg a kb. 1 fpirál oldalon felsorolt elméleti listáján megadott követelménynek akkor csá. Abszurd amit némely lányok elvárnak. E mellett szánalmas,és röhejes,főleg hogy mennyire beképzeltek.Ha valaki nem hiszi el üssön fel 1 társkereső oldalt.Miért van az hogy szebbnél szebb lányok vannak fent és tartósat keresnek? Eleve ellent mondásos a dolog:szép és egyedül van hogy is van ez? ha lányok írnának,: gondolom ti sem hiszitek el hogy a társkeresők java része mind kihasznált,és átvert csajok gyülekezete,igaz?
2016. febr. 7. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Én lány vagyok , én nem hetero.. De engem sem a pasik "kergettek" bele. Hanem magamtól jöttem rá , hogy "fub...dmeg nekem bejön az a csaj". Érted. Szóval szerintem nem létezik olyan , hogy "belekergetnek valakit a homoszexualitásba". De te tudod , nem vitatkozni jöttem.

Ami pedig az első kommentelőt illeti , nekem nincsenek nagy elvárásaim , sőt , a baráti köröm felének minimum nincs. Ne általánosíts , kérlek. Igen , vannak akik k..va magasra teszik a lecet , de hát ez van , nem náluk kell próbálkozni. Arról meg nem a normális egyedpéldányok tehetnek , hogy pont egy beképzelt r...nc kell neked/nektek , aki rátok se nézne , vagy a pénzed kell neki , vagy csak szex.

Mindegy..

2016. febr. 7. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne valami. Én azóta foglalkozom azzal, hogy sráccal is kipróbáljam mióta csajom nincs és minden csajjal van vmi gubanc. Vmennyire tuti érdekelt régen is, de most ezért kezdtem el ismerkedni fiúkkal, csak eddig mindenki vidéki vagy kövér.
2016. febr. 7. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

1. Minden biszex férfinak előbb meg kellene tanulnia csajozni és nőket felszedni ha nem tud, mielőtt a férfiak felé is orientálódik. Ugyanis abban találhatja magát, amiben te is. Férfit rohadt könnyű szerezni, nőt meg ahhoz képest macerás. És emiatt ellustul és már nem is lesz kedve a nőkkel foglalkozni. Sok olyan biszex sráccal találkoztam már, aki biszexnek vallja magát, de még az életben nem volt nővel mert fingja sincs a csajozásról.

Ebbe én is majdnem beleestem 19-20 évesen, de szerencsére rájöttem erre időben és hanyagoltam tudatosan a férfiakat és megtanultam hogy kell felszedni csajokat. Most minden 3 nőre jut 1 férfi, akikkel szexelek, hiába a férfiakkal könnyebb a szexet megdumálni.

2. A nőkkel az elérhető extrákat nézd, amiket a férfiak nem képesek megadni neked/nekem. Szerelem, tartós párkapcsolat, puha finom illat, szőrmentes arc, pina, később majd család és gyerekek egyszer. Ezek motiváljanak arra, hogy a nőkkel is foglalkozz. Nem volt apukád/barátaid/bárki aki megtanított volna hogyan kell csajozni?

--------

2-es válaszoló:

Nem akarlak megbántani, de te nő vagy, ezért nem tapasztalod igazán a kérdező szempontjából a dolgokat. Neked ugyanolyan könnyű szexhez jutni nőkkel és férfiakkal. Ha odamennél az utcán 10 férfihoz ma délután, hogy szexelnél vele szívesen, már az első 5-ben találnál valakit, aki megdugna. Na a férfiaknak nem ilyen könnyű csajozni.

Egyszerűen csak erről szól a kérdés.

2016. febr. 7. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
így van!!! A csajok túl bonyolítják az egóva, és a pénz éhességgel,elvárásokkal.ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. febr. 8. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs kérdező, de ettől nem leszel okosabb, szóval nyugodtan hagyd figyelmen kívül..

#5 Azt ugye vágod, hogy ha én most elmennék veled egy körre, akkor 10ből 6 pasi szemében egy életre megmaradnék egyszer használatos riherongynak?

Nagy részünk nem mer kísérletezgetni, mert ha egyszer hírünk megy, akkor onnantól cseszhetjük, hogy tiszteljenek azok a pasik, akik közelednek felénk.

Fogalmam sincs miért, de ez csak hetero kapcsolatokra és hetero férfiakra érvényes, pl ha egy hetero pasi megtudja, hogy több nővel voltam, akkor nem gondol ribinek, viszont ha azt hallja, hogy x férfival voltam, akkor onnantól fel is út, le is út. Bi/leszbi lányoknál sem vettem észre, hogy zavarnák őket a "statisztikáim".

Összességében, ha nem lenne társadalmi stigma a nőkön a (hetero pasikkal folytatott) kalandjaik miatt, akkor bátrabbak és kevésbé elutasítóak lennénk, azaz kevesebb csalódás érné a férfiakat, és mindenki boldogabb lenne... Van ennek értelme?

2016. febr. 10. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os válaszadónak teljes mértékben igazat adok. Csak a második bekezdésnél vettem észre, hogy lány vagy, de az első pár mondatodban, mintha én írtam volna. Úgy értve, ha kiderülne sok énfelém barátként közeledő férfi előtt, hogy meleg vagyok, akkor lenne nekem szégyenérzetem. Ugyanis a férfiak között is annyi idióta van, hogy néha az arcom kaparom. Azt pedig becsülni tudnám, ha lenne jóbarátom. A szex fel sem merülne bennem. De ilyen nem létezik. Én sosem próbáltam meg csajozni például, ugyan voltak lány barátaim, de nem azért mert nem merek, hanem mert nem érdekelnek. Egy meleg társkeresőn pedig 3 srácot szedtem fel fél év alatt és meglepve tapasztaltam, mindegyik igényes és ápolt volt.
2016. febr. 11. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hulyeseg. Vagyis talan ha biszexualis vagy akkor talan elbillenhetsz az egyik iranyba, de akkor ugye mar adott a vonzodasod az egyik iranyba, de ha hetero lennel es akkor mondanad, hogy azert probalkozol a fiuknak ez nem lehetne lehetseges. Egy heteronak nem allna fel a futyije a masik sracera:D bar en ugyan meleg vagyok, de ha sikertelen lennek a fiuk koreben akkor nem mennek at a lanyokhoz csak ezert, mert alapbol fel sem all rajuk.

Persze a szexualitas egy eleg fluid dolog, szoval lehet, hogy aki melegnek vallja magat felizgulhatna akar a lanyokra is, ez egy osszetettebb dolog:)

2016. febr. 18. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!