Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy hetero lehet az ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy hetero lehet az ilyen?

Figyelt kérdés

Üdvözlet!

Én 25 vagyok, magamat homoszexuális beállítottságúnak írnám le. Ettől függetlenül a kérdésemben nem magamból akarok kiindulni.

Huszonévesen a hetero fiúk általában el kezdenek a másik nem felé irányulni. Csajoznak, esetleg meg is volt már az első, vagy legalább is még ha csak beszélnek is róluk de valamiféle irányulás meg van.

Szerintetek, ha más valaki már van 25 éves meg az feletti idős, és abszolút semmi érdeklődése nincs a női nem felé, az lehetséges hogy meleg?

Választ előre is köszi!

2016. febr. 5. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
100% , ha eddig nem érdekelt, ezután se fog, max., ha ráerőlteted magadra és bebeszéled, hogy te igen is érdeklődsz a csajok iránt, közben akkor is fiúk társaságát fogod keresni
2016. febr. 5. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Egyszerűen csak éppen nem érdeklik a csajok,jobb dolga is van a csajozásnál.

Nem vágyik párkapcsolatra csak szexre.

Aszexuális is lehet.

Nincs esetleg más jel arra hogy meleg lenne?

Gondolok itt viselkedés, pasik bámulása,vagy ha túlzottan is játsza a homofóbot.

2016. febr. 5. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:

1.-őnek: bocsi de úgy veszem észre nem jól értelmezted a kérdést. Abból gondolom ezt meg hogy egyes szám második személybe beszélsz "ráerőlteted magadra és bebeszéled, hogy te igen is". Nem rólam volna szó hanem más emberről, aki nem kíváncsiskodik nők felé és lehet hogy meleg.

2.-nak: nem. Normálisnak tűnik a viselkedése (bár én sem szoktam hosszú időkön át lesni akárkit is bármennyire tetszik, talán ezért is találgatózok hogy talán az-e az illető).

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 5. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van sok hetero haverom aki nem nőzik, van akinek csak dugokája van, mert nem bírja a hisztit, nem szereti a kötöttséget, szereti a szabadságot. Másik lehet valamilyen komplexusa van. Nem mindenki meleg, bi (sajnos) aki nem nőzik.
2016. febr. 6. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!