Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, első után?
Figyelt kérdés
Ma éltem át először anális szexet,és lüktet a segglyukam,és vér is jött ki.
Ez normális?😨
2016. jan. 30. 22:57
3/18 anonim válasza:
Most már mindegy. Első után köpönyeg.
4/18 anonim válasza:
Legközelebb jobban lazítson el a pasid.
5/18 anonim válasza:
Ott bizony repedés történt. Nekem mondjuk ijen nem volt. Szerintem is lazítson jobban a pasid. Meg óvatosabban kellett volna.
6/18 A kérdező kommentje:
És ha repedés történik,akkor az baj? Mármint,az egészségemre,és a segglyukam egyéb végzetségei ügyében?
2016. jan. 30. 23:07
7/18 A kérdező kommentje:
Úristen utána olvastam,tehát akkor ez ilyen durva?! Úristen hát én ezt nem akarom😢😢😢😢
2016. jan. 30. 23:10
8/18 anonim válasza:
Hát, elég nagy baj, mert azt össze kell varrni. Már ha nem ömlik belőled a vér.
9/18 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN
Nem ömlik,csak egy picit jött,de az is amikor nagy wcztem.
Én megölöm magam,ezt nem bírom
2016. jan. 30. 23:12
10/18 anonim válasza:
Ezért is jó, hogy összevissza szexelnek egyesek. Ha meg valaki kitalálja, hogy nem kéne annyit, akkor ő a bigott, maradi, erkölcscsősz, aki meg akarja mondani, mit lehet, mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!