Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez 'beteg'?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez 'beteg'?

Figyelt kérdés

Tegnap egy sráccal voltam,sétáltunk,aztán nála aludtam. Másnap (ma) délután ebédeltünk,majd számítógépezett én meg beültem az ölébe. Találtam egy bicskát,és kinyitottam majd a nem éles felével elkezdtem hülyéskedni,a nyakához szegeztem,végighúzgáltam a testén. Aztán a szájába raktam,ő meg ráharapott,és úristen annyira szexi pillanat volt hogy tejóisten.

Ez beteg,hogy egy késsel kényeztettem,és neki is és nekem is tetszett? :D

2016. jan. 30. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Eléggé...
2016. jan. 30. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

ajaj..

ettől kicsit felizgultam :3

2016. jan. 30. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Én kidobtalak volna a hátból
2016. jan. 30. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
En is csinaltam mar ezt, sot, nekem a srac petting kozben vegighuzta a puncimon
2016. jan. 30. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az, irányultságtól függetlenül...

De ha neked is be jött és neki is akkor mindegy.

2016. jan. 30. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nektek bejött,nincs benne semmi rossz. :)
2016. jan. 30. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Mellesleg,tök hülyeségből csináltam :D De rájöttem,hogy bejön,és neki is tetszett:D

2016. jan. 30. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Na ha mindkeettőtöknek bejött nincs vele gond. :)

Utána volt szex? :D

2016. jan. 30. 20:27
 9/10 anonim válasza:
93%

sok volt a batman?

Joker: "tudod, apám, nagy piás volt, maga a gonosz. egyik nap a szokásosnál is dühösebb lett, anyuci egy konyhakéssel védekezett, ez nem tetszett neki, egy... CSEPPET... SEM!

szóval, elvette tőle a kést és elintézte, közben végig nevetett, aztán felém fordult és azt mondta: miért vagy ilyen komoly... elindult felém a késsel... miért vagy ilyen komoly... bedugta a pengét a számba... mosolyt kanyarintok az arcodra... éééés.... miért vagy ilyan komoly?"

2016. jan. 30. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindkettőtöknek bejön akkor egészségetekre.

Én mindig is tartottam az olyasmitől, ha valaki nem rendeltetés szerűen használt egy akár személyi sérülést is okozható eszközt, akár máson akár önmagán.

2016. jan. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!