Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is jutott már eszetekbe, hogy milyen jó lenne ha lenne egy szexszolgátok?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesek vagytok? Ti mit csinálnátok vele?2016. jan. 25. 18:05
1/13 anonim válasza:
Ha lenne egész nap oráliosan kényeztetne. F 25
2/13 anonim válasza:
Én gondoltam rá, de arra is, hogy "szolgáljak" egy fiatal vékony srácnak!
3/13 anonim válasza:
Engem pont ez izgat hogy valakinek a szolgája legyek és megalázzon :D
4/13 anonim válasza:
Nem, nincsenek ilyen perverzióim.
5/13 anonim válasza:
18f ha egy idősebb férfi játék szere lennék :D
6/13 anonim válasza:
Engem igen,főleg fiatalabb srácnak örülnék :)
21 éves nagy farkú aktív pasi vagyok.
7/13 anonim válasza:
Elképzelhető nállam mind a 2 pozíció csak nincs ilyen sajnos
8/13 A kérdező kommentje:
Sajna! Pedig engem is izgatna!
2016. febr. 6. 15:27
9/13 anonim válasza:
Nincsenek ilyen perverzióim, de ha lenne egy helyes és vonzó "szolgám", egész nap masszíroztatnám magam vele és nyalatnám. :) 18/L
10/13 anonim válasza:
*9 Ez a hozzászólás nagyon tetszett :) Nekem sincs ilyen perverzióm de azt nem mondanám, hogy nem próbálnám ki :) Én a nőt szolgálnám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!