Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak idős és kövér srácokat izgat az BDSM szex?
Figyelt kérdés
A fiatalok közül ha ír is valaki, eltűnik hamar, tehát csak fantáziál róla.:(2016. jan. 25. 10:42
1/7 dodi01 válasza:
Én nem vagyok idős de nekem csak az ilyen nők és lányok jönek be. És persze a BDSM :D
3/7 anonim válasza:
Aki eltűnik,nem csak fantáziál róla,csak bármilyen fura,de nem mindenki szeretne innen ismerkedni. Én fiatal vagyok és engem is izgat egy s más,de ha valaki a beszélgetésen kívül mást is akar én is eltünök.
4/7 A kérdező kommentje:
Ugye vágja mindneki, hogy MELEG a kérdés? :)
2016. jan. 25. 11:18
6/7 anonim válasza:
hát nem csak, de van benne valami.
a fiatal azért nem jellemző, mert a BDSM-hez, kell némi érettség, türelem, visszafogottság, ami a fiatalokra nem igazán jellemző, ők még a mennyiség, sebesség, méret mámorában élnek. kis kefélőgépek és nagyjából ennyik is.
a kövér más kategória. a kövér általános felfogás szerint nem szép. azaz neki, hogy partnert találjon bevállalósabbnak kell lennie.
persze ez csak az én meglátásom. viszont nemfüggetlen.
7/7 anonim válasza:
Én is fiatal vagyok még, 15 éves, és engem is izgat a BDSM, meg az is hogy valakinek a szolgája legyek, nekem csak a távolság a gond mindig :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!