Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Masoknak is tetszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masoknak is tetszenek a fiatal hazas apukak?

Figyelt kérdés
Nekem egyetlen egy fetisem van az pedig a fiatal hazas apukak,imadom oket annyira szexik tudnak lenni ,foleg ha izmosak/sportosak is :D Imadom amikor ottvan az ujjukun a gyuru legszivesebben azex kozben szopnam az ujjukat:D Volt mar valakinek elmenye hazas pasival?:)

2016. jan. 16. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat dolgozok gyerekekkel, bizony néhány engem is tud izgatni...Van bennük valami bájos, főleg tényleg ha rajtuk van a gyűrű... :P De tudom, hogy házas és ott a kis gyermek is vele, így itt meg is áll a dolog... :D
2016. jan. 17. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem de én is egy házas pasit kívánok már hónapok óta
2016. jan. 17. 07:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem konkrétan nem izgatnak, de te találhatsz belőlük bőven bizonyos ismerkedős oldalakon.

Ők azok, akik a környezetük szemében játsszák a példás családapa és a hűséges férj szerepét, közben meg titokban pasikkal vannak együtt.

2016. jan. 17. 10:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat mar eleg regota probalok keresgelni ilyen ferjt,vagy apukat de nem nagyon jarok sikerrel.Nagyok az igenyeim biztosan de nekem nem a bajszos sorhasu tunya apukak jonnenek be hanem a laza macsos izmos olyan 30-45 kozotti biztos tudod mirol beszelek,az utcan is latni sokat,szep oltony vagy ing ami feszul rajtuk mert sportosak szep nagy ora az ujjukon ott a gyurujuk:D
2016. jan. 17. 11:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja az meg lemaradt hogy en 20 vagyok es passziv :)
2016. jan. 17. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az eropolis.hu oldalon annyi van belőlük, mint a bűn. :D
2016. jan. 17. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesvalakire gondolnek :D

2016. jan. 17. 17:14
 8/8 anonim válasza:
100%
Uhh hát ez egy tank kissé nem? :D
2016. jan. 25. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!