Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik a hasukat vagy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a hasukat vagy más testrészüket teszik fel szexpartnerkeresőkre mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Hogy majd valakinek megtetszik a hasuk, lábuk, kezük vagy csak simán nem akarják az arcukat megmutatni, de akarnak képet rakni?

Én elképzelni se tudom, hogy valakivel a lába miatt lefeküdjek, nagyon számít nekem az arc, általában csak arcról is el tudom dönteni. Nem azokat akarom kritizálni, akik az izmokért vannak oda és nem az arcért, csak furcsának tartom, hogy ennyien vannak.

2016. jan. 15. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolják, hogy jó lenne inkognitóban maradni, vagy csak simán csúnya a fejük. :D
2016. jan. 15. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek egyszerű oka van: többnyire, aki keresést indít a profilok között, az bejelöli, hogy csak képpel rendelkezőket dobjon ki a kereső motor. Így az ő profilja is megjelenik úgy, hogy közben nem tudod hogyan néz ki.
2016. jan. 15. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolják hogy nem akarják nyilvános helyre kitenni az arcképüket. Ha érdekel kérj képet. Nem olyan bonyolult. :)
2016. jan. 15. 08:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem olyan bonyolult? Hányszor kértél te már arcképet? Minden második ember vagy azt mondja, hogy először én küldjek egy általuk meghatározott testrészről vagy feltételeket szabnak az arcuk láthatásához, például, hogy vegyem fel őket skypera.

De az okokat én is így gondoltam, köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 15. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az en hasam mar sokmindenkinek megtetszett de persze nem tarskeresokre toltottem fel csak privatba kultem
2016. jan. 15. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
mennyi ilyenbe futottam bele... Szép test, arc meg inkább hagyjuk... a másik fele, hogy sármos, férfias arc, test meg átlagon aluli... Persze én félmeztelen képpel nyomultam, mert nekem meg a farkam kicsi :D
2016. jan. 16. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóval akkor az emberek tisztában vannak vele mijük nem annyira vonzó és azt nem teszik fel? Örülnék is, ha így lenne.
2016. jan. 18. 01:31
 8/8 anonim ***** válasza:
én is úgy voltam fent hogy az arcomról nem volt kint nyilvános kép, de aki privátban kérte és neki is volt valamilyen nem kérdezősködtem elküldtem és megkértem hogy ő is küldjön ha bejövök, mivel megvolt adva hogy a macikat szeretem így könnyebb volt
2016. jan. 18. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!