Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan melegek akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan melegek akik Jobbik pártiak? Ha igen miért? Mi az indokotok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 02:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

21F bi

A Jobbik nem maga a patás ördög és nem is nácik, ezt jó lenne tisztán látni végre, de egy olyan országot istenítenek, ahol ha meleg vagy, felakaszthatnak egy darura. Igaz, nem a homofóbiájuk miatt szeretik őket Vonáék, hanem az antiszemitizmusuk miatt (sokkal jobb), de ennek ellenére sem hiszem, hogy rájuk szavaznék.

@ma 12:40

"Az írásban semmi olyan nincs, hogy valakit csak azért mert meleg börtönbe zárnának."

nem is

"Elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a meleg párokat, akiket ugyan nem vezet a népszerűsítés szándéka, de például kézen fogva mentek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóztak."

a cikk szerint csak akkor van baj ha egy meleg azt képzeli, hogy ugyanazok a jogok illetik meg, mint egy heterót és nem akar bírságot fizetni

ők képviselnének az egyenlőséget?

2016. jan. 12. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

"nem értem, hogy a vonulni nem vágyó melegeket miért bántja ez az évente EGYSZER megrendezett esemény"

Hát elmondom én neked, hogy miért:

Vannak a NORMÁLIS melegek. Azt tekintjük normális melegnek, aki fiúként fiúsan viselkedik, fiúsan néz ki. A kinézet alatt értem pl. a hajviseletet vagy az öltözködést. Egy meleg, főleg ha alapból kicsit feminim (amiről nem tehet), az próbálja korrigálni ezt pl azzal, hogy a festett-vasalt hosszabb haj helyett levágatja néhány centisre, mivel ez sokat dob a férfiasabb összképén.

Miután tisztáztuk a normális meleg fogalmát, rátérnénk arra, hogy mi is a baj a felvonulással. Alapvetően nem tartom rossz dolognak, hiszen az lenne a lényege, hogy a társadalomban rejtve élő melegek ekkor kivonulnak, hogy lássa meg a világ: mennyien vannak, s legyenek elfogadóbbak az emberek. Ez eddig rendben is van.

Na de kérdem én: melyik ember lesz elfogadóbb, egy női ruhába öltözött, kiló festéket az arcára kenő férfi láttán? Vagy éppen a tangában vonagló férfiak láttán?

Tudom, hogy az ilyen botrányos külsejű egyének csak töredéke a felvonulásnak, s mögöttük több száz vagy több ezer átlagos, NORMÁLIS kinézetű ember vonul, de sajnos a média csak őket mutatja, így egy átlagember egyértelmű, hogy undorral fog tekinteni a melegekre összességében.

2016. jan. 12. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
22%

10:

Azért erre ne vegyél mérget, hogy 10 év múlva itt is biztos így lesz. A civilizációnak vagy a világnak mindig vannak központi és periférikus részei. Ha igaz lenne amit mondasz, akkor az egész világon demokrácia lenne és az egész világ minimum magyar életszínvonalon élne. De a világ nem ilyen egyszerűen működik és nem minden egy irányba megy, egy irányba mutat.

"Ha pedig az EU Únió ezt nagyon akarja, akkor egy szutykos párt amúgy se akadályozza meg"

Ebben igazad van. A Jobbiktól ezért nem kell félni, hogy börtönbe zárná a melegeket, vagy ilyesmi. Itt ilyet egyszerűen nem tehetnének.

Az meg hogy egy jobbikos ember egyszer mit mondott, nem jelent semmit. Én is jobbikos ember vagyok ennyi erővel és nem mondok ilyet a melegekre.

11:

Pár éve volt, hogy egy boltos baseball ütővel a kezében kiabált rá a boltja előtt az utcán csókolózó férfiakra. Sokan támadták, de én is egyetértettem vele. Még jó hogy nem a boltost ítélték el...

(még mindig 23/F, meleg)

2016. jan. 12. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
13: Az nem egy jobbikos ember volt, hanem egy fobb párttag, ha o olyan, akkor a tobbi se lehet más.
2016. jan. 12. 21:30
 15/15 MrPifta ***** válasza:
100%
ismerek Jobbikos melegeket. Az egyik a romákat utálja, a másik azért szavazna rájuk, hogy 40 év munka után elmehessen nyugdíjba (ez az egyetlen értelmes javaslata a Jobbiknak véleményem szerint)
2016. jan. 14. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!