Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjak ki egy napot még az utolsó M tabletta előtt, mikor nem veszek be fog. Gátlót, vagy az utolsó M tabletta után hagyjak ki egy napot? Valahol muszáj lesz. :S de melyik a jobbik eset?
3 éve szedem a Mercilont, semmi gondom nincs vele, csak kicsit pattanásos lett a bőröm,Így az orvos Dienille-t javasol.
Véletlen 1 nap 2 szem mercilont vettem be (én sem tudom hogyan:S), Így most 1 szemmel kevesebb van.
A dienille betegtájékoztatójára az van Írva h ne tartsak gyógyszerszünetet. Viszont Így, h hiányzik 1 mercilon muszáj lesz..:S
Még van 3 szem mercilonom a dienille előtt.
Hagyjak ki egy napot még az utolsó M tabletta előtt, vagy az utolsó M tabletta után?
(1 hónapja nincs barátom, szóval a védekezés most nem fontos, csak azt nem akarom, h rendszertelen legyen a vérzésem.) 19L
ne hagyj szünetet, szedd folyamatosan, és akkor nem lesz rendszertelen a vérzésed
így akkor 1 nappal előbb jön majd meg, de a 2 gyógyszer között, mivel nem lesz szüneted, ki fog maradni a vérzésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!