Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontos a melegek kb.99,9999%-nak, hogy egy bizalmon alapuló, őszinte kapcsolatban éljenek? 29 f/m
Egyrészt az a 99,9999% az azért el van túlozva, ennyire azért nem kell túlreagálni.
Másrészt a heterok közt is rengeteg pasi van, akinek csak a szex a fontos.
Harmadrészt a meleg körében azért ilyen gyakori a csak szex és más semmi, mert egy kapcsolat rendkívül komplikált tud lenni, ha akár az egyik fél nem vállalja fel magát, ami itt Magyarországon még elég gyakori sajnos
Én nem vetem meg az alkalmizást, de én párkapcsolatot akarok hosszútávon.
Egy kapcsolat két emberen múlik. Én hiába akarok többet egy fiútól, ha ő csak a szex miatt akar.
Én is sokszor azt látom, hogy a melegek nagy többsége egyáltalán nem akar párkapcsolatot. Megértem, hogy sokan vannak, akik letagadják a másságukat, de én ilyen emberrel nem is akarnék együtt élni, mert örökös titkolozás az minden kapcsolatot szétrombol.
Viszont vannak vágyaim, mint mindenkinek. Nincs ebben semmi rossz, védekezéssel teljesen elmegy, megválogatja az ember nyílván a partnerét, nem fog akárkivel. De mégis minden egyes ilyen után furán érzem magam, hogy nem tartozom senkinek és nincs velem senki. Mert tényleg kell a szex, de ha a szerelmet nem éli meg az ember, akkor nem ugyanaz.
25 f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!