Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhességgel kapcsolatban? FONTOS

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szmnt kérdése:

Terhességgel kapcsolatban? FONTOS

Figyelt kérdés

Szexeltünk barátommal, és kiszakadt a gumi, de csak a végén vettük észre. MEnnyi idő után mutatja ki a terhességi teszt, h terhes lettem e? Ez ma reggel volt. A menszeszem 4 napja késik Így is. Tehát van értelme hnap használni a tesztet? Hogy tudok 72 órás tablettát szerezni? MEnnyi idő alatt termékenyülhet meg a petesejt?

Köszi.

2010. dec. 4. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

72 órás tablettát ügyeleten is felírnak azt hiszem,viszont nagyon nagyon nem ajánlanám mert tényleg az olyan a szervezetnek mint egy lórúgás.a spermiumok kb. egy hétig életképesek odabent.

a teszt úgy 2-3 hét után már biztosat mutat.

2010. dec. 4. 21:04
 2/5 Janika89 válasza:
Valóban bármilyen kórházi ügyeleten kiírják, én meg ajánlom valóban egy hétig magadról nem fogsz tudni, úgy kikészíted magad vele, de szerintem még te sem akarsz babázni így kibírsz egy hét szenvedést egy egész életnyi helyett.. GO KÓRHÁZ minél hamarabb, mert minél jobban húzzátok annál kisebb a gyógyszer hatékonysága. (5000ft-ot vigyetek magatokkal, nem olcsó mulatság..)
2010. dec. 5. 04:17
 3/5 anonim válasza:
Legelső lépésként én azt mondanám,hogy reggel csinálj egy tesztet,hisz 4 napja késik,szerintem ebből nem leszel terhes,mert mindenképp a ciklusod végén történt a dolog,egyébként hány naposak a ciklusaid?Szokott máskor is késni?Szerintem ennek járj utána,hogy miért nem jött meg.Megírod az eredményt?
2010. dec. 5. 05:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetben vérzést okoz az ha a petesejtet átszakítja a spermium? mert volt 1 kis vérzés ma. Amugy a ciklusom 7 napig tart kb. És szokott késni. A teszt negatív lett.
2010. dec. 5. 21:47
 5/5 anonim válasza:
e-em, ne viccelj ..7 napos ciklus? nem a vérzés napjait nevezik ciklusnak..
2010. dec. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!