Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal Bi/MELEG vagy akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal Bi/MELEG vagy akár HETERÓ srácok, ti közös zuhanyzóban, vagy éppen piszoárnál szoktatok a körülöttetek álló srác péniszére pillantani?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen, ha olyan srác van ott körülöttem aki bejön, kíváncsi vagyok, hogy mije van az alsógatyájában.

2016. jan. 4. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Már 56 vagyok de rá szoktam nézni a szomszédéra és ha látom,hogy visszanéz,akkor direkt úgy állok,hogy jobban lássa. 56/F bi
2016. jan. 5. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem szoktam direktben megnézni a mellettem állóét. Akkor szoktam csak nagyon-nagyon óvatosan, oldalról odapillantani, ha a szemem sarkából látom hogy valami mozgás van. Szóval a perifériából érzékelem, hogy történik valami, szerintem tudjátok miről beszélek. Amúgy eddig még senkiét nem láttam pisálás közben, max csak kezet, ahogy épp rázza aztán elteszi :D
2016. jan. 7. 11:44
 13/17 anonim válasza:
13%
Én lány vagyok , de közös zuhanyzoban már én is láttam ... Nagyon jó volt a srácnak , egyedül voltunk , így be is rakta kicsit a szerszámot
2018. máj. 14. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Szoktam :3 16/f
2018. nov. 21. 02:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nem szoktam

18, heteroszexuális

2021. febr. 9. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem a többieket, és hagyom öket is, hogy engem nézzenek. Legritkább esetben áll föl az enyém, másoké inkább. Uszodában sokan vannak, van választék is, és jöttem már össze ott nekem tetszö sráccal egyéjszakás kalandra.
2021. febr. 9. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2021. febr. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!