Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor én most biszex lennék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én most biszex lennék vagy mi?

Figyelt kérdés
A Szilveszteri bulin egy meleg fiú kielégített orálisan. Állítása szerint nagyon bejövök neki. Kanos voltam mert most nicns barátnőm és belementem. A gáz, hogy élveztem is ahogy csinálta. Utána viszont undorítónak találtam amint elélveztem.

2016. jan. 1. 11:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Esélyes, de ha így van se akadj ki! Megesik. Hasonló volt az én első szexem is.
2016. jan. 1. 11:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanígy kezdődött.. Miután elélveztem rossz érzés fogott el. Aztán jött még egy buli, később már én kerestem őt. 3-4 alkalom után elkezdtem élvezni, és most már én is csinálom. Hát jobb az orál srácokkal, és a szopiban is van valami izgató :D 20F/bi
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább kiverted volna. Így most búzi letél.
 4/13 A kérdező kommentje:
Én kizárt, hogy a számba vegyem bárkiét!!!! SOHA! Vki írt privit, hogy józanul is tetszene-e ha kielégítenének. Ha csak hátra dőlhetek és élvezem mint este akkor lehet.
2016. jan. 1. 11:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
igen, az vagy. nincs ebbe semmi.
2016. jan. 1. 11:47
 6/13 A kérdező kommentje:
De sose érdekeltek a fiúk! Nem nézem meg őket, meg semmi. Csak mivel nincs most csaj. Tényleg nem megmagyarázni akarom. Persze ettől még köszönöm a véleményeket.
2016. jan. 1. 11:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Újabb privi jött, de itt írok rá. Ha kipróbálnám újra csak vékony és fiatal fiúval. Tehát olyan kicsit lányossal, mint aki volt.
2016. jan. 1. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugytűnik mégis folytatnád, aztán majd találsz olyan srácot akivel nyugodtan szobara tudtok menni és megkér h viszonozd neki. Az is uj lesz számodra, kiváncsi leszel és egy nap észreveszed h ha nincs csaj akar srácokkal is. Szoval te igy leszel biszex. Nincs ezzel gond.
2016. jan. 1. 12:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy NEM! :) De persze, ettől még a te véleményed is egy vélemény.
2016. jan. 1. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Én meg biztos vagyok benne, hogy nem tudod elfogadni magad.

Biszex vagy. Pont.

2016. jan. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!