Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elélvezés után utálom magam emiatt, de előtte izgat sráccal akkor biszex lennék?
A fantáziálásban meddig mész el?
Amúgy nekem is szokott így lenni.A hajlam biztos,hogy meg van benned.
21/F
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy próbáld ki fiúval! Nem a szex dönti el a nemi irányultságodat! Ha most lefekszel egy fiúval, elég valószínű, hogy nem fogod élvezni, sőt még szégyellni is fogod magad utána, és bezavarhat a lányokkal való kapcsolataidba is. Akkor és csak akkor feküdj le fiúval, ha már biztos vagy benne, hogy ezt akarod!
A fantázia és a valóság közt ÉG ÉS FÖLD a különbség. Rengeteg, betegebbnél betegebb szexfantáziája van az embereknek, ami távolról sem jelenti azt, hogy a valóságban is kipróbálnák. Nyugodj meg, a fantáziákkal önmagukban semmi baj nincs.
Huszonéves vagyok!
Már régen töröm a fejem ezen, ezért gondoltam, hogy talán jobb ha pontot teszek a dolog végére. Erre a próba a jó megoldás. Szerintem.
Nyugi ezzel a heterok legtöbbje így van, mindenkibe megvan a hajlam valamely formában, sőt aki a legjobban ágál az a leggyanúsabb.
Az undor az valószínű azért van mert meg akarsz felelni a társadalmi elvárásoknak.
Kis történelem, az ókorban is szexeltek a férfiak, katonák egymással, mégse volt téma ez, hogy homo vagy bi. A szex egy kielégülési forma (perverzitás dolga ki kivel), a homo, bi igazság szerint az ha szerelmes is tudsz lenni egy azonos neműbe. Ha vannak ilyen szexuális vágyaid és ezt elfojtod frusztrált, stresszes emberke leszel és tönkre teszed az életed, kapcsolataidat semmi értelme ennek.
Nem azt mondom, hogy most akkor feküdj le egy sráccal, próbáld ezt a tesztet a legenyhébb formában megcsinálni, pl. egymás előtti hoki, lehet ez is ki fogja elégíteni a „perverzitásod” és nem kell tovább lépned, maradhatsz a csajoknál. De az elfojtás sehová se vezet, és az se ha a társadalomnak akarsz megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!