Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a farkatok?
Figyelt kérdés
Aktív vagy passzívak vagytok? Hány évesek? Csak kíváncsi vagyok, mert azt látom, hogy a fiatalabb srácoknak nagyobb, mint a huszonéveseknek.2015. dec. 31. 20:02
13/38 anonim válasza:
Nekem is írhat:) 16cm aktív 25év
14/38 anonim válasza:
"azt látom, hogy a fiatalabb srácoknak nagyobb, mint a huszonéveseknek"
Nem nagyobb, csak szeretnék hogy nagyobb lenne. :-D
Fiatalabbak nagyobbat mondanak, mert azt hiszik a méret a lényeg.
De az idősebb már tudja hogy nem kell megduplázni az első számjegyet, mert hiba ha csak annyi másodpercig bírja mint amennyit füllent...
Én passzolom a méretét, párom megfogalmazásával élve: pont megfelelő.
És 28 éves vagyok, s ma éjjel passzív, mert párom dolgozik. (Ápolónő)
15/38 anonim válasza:
Nekem csak 13 centi, ebből és a termetemből adódóan is passzív. 19/f
16/38 anonim válasza:
8-as és 15-ös
Vannak természetesen olyanok akik ezzel próbálnak bevagodni mikor felé akkora sincs nekik, de általánosítani akkor sem kellene...
Én a teljes igazságot mondom... 15 éves leszek áprilisban és 17 cm hosszú, 5-5,5cm vastag a szerszámom...
17/38 anonim válasza:
Nekem irhattok ha szx kell. 15 vok. És max 17 éves irjon
18/38 anonim válasza:
Az aktív érdekel. 19 cm és 19 éves:D
19/38 anonim válasza:
15-ös, melegeknél meg pluszba 15-17 cm között van az ami a legjobb az análishoz. 17 cm felet rohamosan csökken azok száma aki egy tartós kapcsolatban bírják a strapát, mert már túl nagy. Egy vad alkalminál még oké, de kapcsolatba már valójában nehezítés.
20/38 A kérdező kommentje:
Az utolsóban tuti van valami, mert a 16cm nem nagy(az enyém) de eddig mindig és mindenki nagyon szerette. Meg dícsérte.
2016. jan. 1. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!