Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tarthat össze egy meleg fiú párt hosszútávon?
Meleg esetben is van szerelem meg szeretet meg szexuális vonzalom, mint heteróknál. Ezek jelentik egy párkapcsolat alapjait. De mi az, ami hosszú távon, akár egy életen át is összetarthatja őket?
Egy párt ne a gyerek tartson össze, szokták mondani. De érezzük, hogy ha tényleg házasok és van saját gyerek, akkor mégiscsak igazi család, családabb, mint más formációk. És egy család mégiscsak nehezebben esik szét, mint egy sima párkapcsolat. Ez így ebben a formában meleg esetben többnyire nincs.
Olyan dolgokat keresek, amik hosszú távon lehetnek közösek egy meleg pár tagjainál. ami tényleg összetarthatja a két pasit.
Én sem és a párom sem gondolja azt, hogy egy meleg fiú párnak gyereket kéne nevelnie, függetlenül attól, hogy ez lehetséges-e vagy sem. Ezt mi gondoljuk így. Tehát mi másban gondolkodunk.
Szívesen hallanám hosszú kapcsolatot megélt vagy arra törekvő meleg párok beszámolóit arról, hogy mi az, ami tényleg összetartotta őket.
Mi a párommal 3,5 évesek leszünk és egy egész életre tervezünk egymással. Az ok, amiért ez így van az, hogy megtaláltuk a másikban azt, amit kerestünk, egyszerűen minden nagyon jól működik. Még így, több év együttélés után sem múlik el úgy nap, hogy ne ölelnénk vagy csókolnánk meg egymást, ne bújnánk oda a másikhoz, ne mondanánk el naponta többször, hogy mennyire szeretjük a másikat. Ki sem bírunk egymás nélkül pár napnál többet (ha egyikünknek például el kell utaznia és nélkülözni a másikat). Úgy gondolom, hogy a mienk igazi érzelmeken alapuló mély kapcsolat, és azon túl, hogy nagyon szeretjük egymást, legjobb barátok is vagyunk. Valószínűleg ez egyeseknek geljnek hangzik, de mi így vagyunk boldogok. :)
25F m
10: Nem kell értetlenkedni.
A heteró párok közül sokkal több van együtt sokkal tovább, mint a homók közül. A meleg férfiak sokkal gyakrabban váltogatják a partnereiket, mint a heterók.
Majd ha tömegesen arról olvasok, hogy ez a meleg pár már 20 éve van együtt, az a meleg pár együtt öregedett meg, a harmadik már 30 éve van együtt, akkor talán máshogy kezdek gondolkodni. De még jó, hogy vannak statisztikák is.
De mondj csak ellent a valóságnak. Még kutatás is van arról, hogy a meleg férfiak sokkal gyakrabban váltogatnak partnereket, mint a heterók és pl 100-100 meleg párból sokkal kevesebb éri meg az 5., 10., 20. vagy stb. évfordulóját, mint heteróból.
Talán a szerelem...
16-20-ig volt egy párom, imádtuk egymást, de mások voltak a jövőre vonatkozó elképzeléseink ő kiment külföldre dolgozni, én pedig akkor még nem akartam, mindeketten fodrászként dolgoztunk, dolgozunk.
Egy év múlva jött a másik nagy szerelem és 4 éve együtt vagyunk és biztos vagyok benne hogy 14 év múlva is együtt leszünk mert épp készülünk külföldön összeházasodni...
Sokkal több monogám meleg pár van mint képzeled.
A szerelem azt jelenti hogy egyvalakivel jobban szeretsz dugni mint az összes többivel. Közhely de igaz.
Ahol tűz volt, ott mindig lesz parász...ez is igaz.
A volt nagy szerelmemmel összefutottam és hát, tudtam rá férfiként nézni, fizikailag még mindig vonzó volt, bár a párom sokka jobb pasi most a szememben.
12-es válaszoló!
Mióta hiszel halálbiztosan a statisztikákban? Mindenki úgy tudja hamisítani, ahogy tudja. Jó, ez most erős túlzás volt. Van igazságalapja, persze.
Egyébként szerintem a mai világban a hetero nők és férfiak is hetente váltogatják a párjukat... Egy kisebb vita és szakítanak. Nincsenek közös céljaik, közös életük, hogy együtt maradjanak... és szerintem is rengeteg hetero pár, szülő válik el, aminek a gyerek szívja meg legjobban a levét.
Akkor miért "jobb" ez a világ, mint a meleg világ? Ott legalább az két fél nem b*assza tönkre még egy-két ember sorsát. Vagy miért jobb egy érdekházasság?
A kérdésre válaszolva szerintem a legjobb barátság az, ami összeköthet két meleg férfit. Vagy legalábbis én így gondolom, illetve erre vágyok.
Ez elég sértő kérdés... Miből gondolod, hogy mindenki aki tud házasodni és gyereket vállalni az AKAR is?? Ilyen alapon a heteró kapcsolatot sem lehet összetartani gyerek és házasság nélkül. Nem elég, hogy bekapcsolja az ember a rádiót és azt hallja, hogy az az értékes aki szül és házasodik, meg a csapból is ez folyik, és akkor még egy meleg ember, aki igazán lehetne elfogadóbb, közli, hogy valaki családabb család csak mert úgy döntött, hogy szaporodik?
Csakis akkor érdemes együtt maradni, ha szeretik egymást a felek és együtt akarnak lenni. Egy buta papírtól meg a kölyköktől nem fog senki jobban szeretni. Ugyanolyan hamar tönkremehetnek a dolgok így is, ami ilyenkor mégis jobban összetartja őket az a kényszer, a gyerektartás, a kiszolgáltatottság, a közös ház, hogy mások mit gondolnak...
esetleg a szeretet?
vagy az már divatjamúlt, elfelejtett dolog?
a 9-estől kattantam be:
miért nem jó, ha nincs purdé?
van, ahol magtalan a férfi vagy meddő a nő, az is baj? mert ott sem lesz kölök...
nagybátyáméknál se volt/lesz, a felesége 50 évesen vállalhatott volna testileg gyereket, s megértjük, hogy nem akart. De szeretnek MINKET, mint gyerekeiket, hiába vagyunk "olyanok".
Annyira "JÓK" a válaszok!
Ha csak az egyest nézed és a Kossuth-ot hallgatod, akkor egyértelmű a válasz.
Ha nem csak, hanem is, akkor sok fordulós, azaz PONT amilyen egy NORMÁLIS heteró házasságnál. Persze rontja az esélyt, hogy - egy felmérés szerint - 53%-a a házasságoknak válással végződik, vajh' miért is szavazunk erre a barátaimmal?
Nem hiszem, hogy a szexuális hovatartozás döntené el ezt a kérdést, mi majd' 8 évig együtt voltunk, mikor a társam felvetette a szakítást. Szerencsére nem volt gyerekünk, de nekem ugyanugy nehéz volt, mint anyámnak, s én voltam az aktív. Jelentem: apám miatt váltak s ő belehalt. Meleg volt egyébként, de a "végeredményen" nem változtatott...
Így van egy anyám, aki boldog, egy meleg gyerekkel, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!