Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popperssel könnyebb lenne az anál?
@04:24
Kedves inkompetens okoskodó, a poppers legális, és a legtöbb sexshop pultján meg lehet találni....
szerintem ne tudatmodosítokkal probálkozz,hanem valamijen fizikai dologgal.Pl:anál plugok.
miért:mert amig KO vagy addig halomra erőszakolnak,persze mondjuk itt bejátszik az áldott tudsatlanság,csaknehogy arra ébredj,hogy melleid vannak,és egy thai bordély új shemale prostija vagy.
A poppers vagy rush, teljesen legális, persze ma már más nitriteket árúlnak hozzá. Lassan egy éve rendeltem webshopból, csak hogy kipróbáljam. Annyit csinál, hogy felnyomja a vért az agyadba, mintha nagyon belennél tépve testileg olyan pár percig. Szerintem izomlazitásra nem nagyon lehet használni, viszont az elélvezés tényleg jó vele.
Szerintem sok sikosítót kell használni, vagy vannak ilyen tényleges anállazítók. Meg ugye próbálgatni kell egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!