Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A haverom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt mondta, hogy szerinte sexy vagyok. Akkor ő most meleg?

Figyelt kérdés
Négy éve ismerjük egymást és vagyunk legjobb barátok. Majdnem mindent elmondunk egymásnak, szóval tényleg jó barát. Ezt a "sexy" megjegyzést viszont nem értem. És tuti hogy nem viccelődött, mert halál komoly arccal mondta, kétszer is amikor visszakérdeztem, ráadásul csak ketten voltunk, nem hallotta más... Akkor ez most egy "vallomás" volt? Vagy mi az isten

2015. dec. 27. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"ha soha nem derülne ki,feküdnél le pasival" :D

Vagy csak simán kérdezd meg,hogy meleg-e.

2015. dec. 27. 20:30
 12/22 anonim ***** válasza:
És nem szeretnél barátnőt...?
2015. dec. 27. 20:32
 13/22 A kérdező kommentje:

De szeretnék barátnőt, melyik egészséges férfi ne szeretne? ;D

Már kitaláltam egyébként, hogy hogy kérdezem meg. Majd holnap megírom :)

2015. dec. 27. 23:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha direktben rakerdezzel, nem biztos hogy az igazat fogja mondani, én is tagadtam már le, mert ez elég ijesztő, ill lehet még nincs kész rá. Próbáld meg ravezetni, hogy elmondja, vagy körítéssel gyengéden rakerdezni.
2015. dec. 27. 23:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Te is meleg vagy? Egyébként elhiszem, hogy szörnyű lehet a barátja lenni valakinek úgy, hogy közben vonzódsz hozzá és tudod, hogy a másik teljesen heteró.
2015. dec. 28. 00:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát úgy volt ahogy sejtettem... Meleg.

Ez kicsit letaglózott, nem tudom mi lesz ezután

2015. dec. 28. 16:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy maximálisan elfogadod. Akkor nem lesz baj.
2015. dec. 28. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Fogad el. Mondd meg neki hogy nincs ezzel bajod,és maximálisan elfogadod,de szerelmet tőled nem kaphat.
2015. dec. 28. 18:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki csak félek, hogy ezután mindig az fog eszembe jutni, ha kettesben maradunk.
2015. dec. 28. 18:42
 20/22 anonim ***** válasza:
De emiatt ne aggódj. Igen meleg,de nyílváán megérti hogy te nem vagy az és nem fog próbálkozni.
2015. dec. 28. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!