Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A haverom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azt mondta, hogy szerinte sexy vagyok. Akkor ő most meleg?

Figyelt kérdés
Négy éve ismerjük egymást és vagyunk legjobb barátok. Majdnem mindent elmondunk egymásnak, szóval tényleg jó barát. Ezt a "sexy" megjegyzést viszont nem értem. És tuti hogy nem viccelődött, mert halál komoly arccal mondta, kétszer is amikor visszakérdeztem, ráadásul csak ketten voltunk, nem hallotta más... Akkor ez most egy "vallomás" volt? Vagy mi az isten

2015. dec. 27. 15:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. dec. 27. 15:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

ha valami ilyesmit szeretnék mondani havernak, akkor inkább úgy fogalmaznám meg, hogy szerintem eléggé bejöhet a csajoknak, vagy valami hasonló

így ebben a formában egyértelműen az amire gondolsz :D

2015. dec. 27. 17:07
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de feldobtad az estémet :DD annyira el tudom képzelni, hogy valaki ezt mondja a haverjának, az meg lefagyva visszakérdez :D
2015. dec. 27. 17:11
 4/22 A kérdező kommentje:

én 25 ő meg 23.

:DDD Hát képzelheted, hogy én hogy le voltam fagyva... Először azt hittem, hogy viccel és röhögtem is rajta, aztán meg ránéztem és az az arckifejezés...

És most jövök rá, hogy még csaja sem volt, legalább is én nem tudok róla...

2015. dec. 27. 17:23
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Meleg. :)

Kérdezz rá. Biztosítsd, hogy nem ítéled el és akkor elmondja.

2015. dec. 27. 18:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Háát :D Beszélgetni kell vele :D

Egyébként te meleg vagy?

2015. dec. 27. 18:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban feldobod az estém :D csak nem tudom, hogy a sztori vagy az ahogy elmeséled tetszik jobban :/ :D
2015. dec. 27. 18:05
 8/22 A kérdező kommentje:
Én dehogy vagyok meleg! :D De legalább akkor valakinek vidám estéje van... Majd holnap megkérdem tőle, de egyáltalán ilyenre hogy lehet rákérdezni? XD Egyébként most így belegondolva, több ilyen kétértelmű megmozdulásai voltak, meg félreértelmezhető szavai is, csak eddig nem foglalkoztam vele. Sőt rengetegszer beszéltem neki csajokról, meg hogy ki tetszik.
2015. dec. 27. 18:20
 9/22 anonim ***** válasza:

A haverok vagytok akkor egyszerűen... Csak kérdezd meg hogy meleg-e? Ne keríts...

Amúgy ha te nem vagy meleg...van barátnőd?

2015. dec. 27. 18:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Nincsen most, de volt már több is. Egy éve vagyok kb. egyedül
2015. dec. 27. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!