Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mindig a csúnya fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a csúnya fiúk normálisak?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem is csúnyák a lényeg, hogy nem álompasik. Gondolom értitek mire gondolok. Vagy csak én vagyok nagyon válogatós?

2015. dec. 25. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

vannak az álompasik akik nem igazán tudják vagy hiszik el hogy azok és ezáltal normálisak. NA ILYET ELÉG RITKÁN TALÁLNI.

és vannak az álompasik akik tudják hogy azok és nagyon elhiszik és ezt ki is használják és csak a külsejükkel hódítanak.

2015. dec. 26. 02:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Én kövér normális vagyok, és tényleg nagyon ritka, hogy bárkivel mondat váltásig el. Szerintem egyszerűen az az oka, hogy a helyes pasik jobban tudnak válogatni a húspiacon.
2015. dec. 26. 18:56
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Valószínűleg azért, mert a született adottságok meghatározzák a személyiség fejlődését. Ha valaki "jól sikerült", az megengedheti magának, hogy lazábban vegye maga körül a dolgokat. Hát mért ne? De ha valaki valamiben "hátrányos", akkor az kénytelen hozzászokni ahhoz, hogy valami másban kell kompenzálnia a hátrányát. És megtanul jobban küzdeni, amíg a másik csak lógatja a lábát. És eközben belsőleg többé válik, mint az, aki úgyis bárkit megkap, csak mert ő az ő.

Akad azért rendesek, normálisak közt is igazi szépfiú, de azok is sokszor valami komoly bajjal vagy betegséggel küzdenek magukban. Akiknek olyan nagyon "jó világ" volt egész életében, azok általában felületes emberek is maradnak.

Nem baj, ha válogatós vagy, sokan ezt negatívumnak tartják. Nekem erről más a véleményem. Sokaknak (férfiak) semmi nem számít a másikat illetően, csakhogy beletegyék valahová a micsodájukat. Sokaknak (nők) semmi nem számít a másikat illetően, csak legyen, aki őt szereti, megvédi, és alkalmas arra, hogy megteremtse a megálmodott családi fészek feltételeit.

Na most te abba a ritka csoportba tartozol, akinek van fogalma róla, mi az az esztétikán alapuló vonzalom, vagyis azért vonzódni valakihez, mert neked ő szép. Hidd el nekem, az emberiség komoly százalékában ez az érzés ismeretlen. Ők lehet, hogy leválogatósoznának.

Pedig ha vkinek az esztétikán alapul az, amit vonzalomnak nevez (nem a szexen, sem a szép szavakon), akkor ő csak úgy fog tudni vonzalmat érezni, ha szép neki az a másik. Ha ehhez előtte ezer embert ki kell szórni, hát ki kell. Az az 1000 úgysem fog kiváltani belőle semmit, hiába van közöttük 500 normális, 300 jóazágyban, 100 kőgazdag, ha egyszer ő a szépséget keresi...

2015. dec. 27. 02:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Kitűnő válasz, 13-as. ;)
2015. dec. 29. 18:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon jó a válasz :) Logikus!
2015. dec. 30. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én helyes vagyok és normális is, szóval akkor én kivételes vagyok bizonyára. De egyébként én ismerkedés során nem tapasztaltam azt, amit írsz, kérdező. :) Sok helyes srácot ismertem már meg és mind normálisak voltak. Nem tudom, van-e hozzá köze, de én egyetemisták körében szoktam ismerkedni, mert én is az vagyok. 20/f
2015. dec. 30. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Én egy zseni vagyok. És ez melle még azt is le kell írnom, hogy egy nem hétköznapi család utódja. Viszont az arcom helyes, de 176cm magas és 86kg vagyok. Szóval macis. És akinek bejövök az már mind foglalt. Ilyenkor nem sokat ér az ész, mert nem minden a racionalitás. Példának okáért, naponta eszembe jut kb 15-20 alkalommal hogy kell valaki mellém. :(
2017. jan. 28. 02:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért azt megjegyezném, hogy a csúnya és a normális is olyan szubjektív kifejezések, amelyek még a te számodra is változóak az idővel, amit akár még most is letesztelhetsz így majdnem öt évvel a kérdésed kiírása után, hogy akit akkor csúnyának láttál, tán ma már nem látod annak, vagy akit normálisnak, azt már ma nem tartod annak... Amúgy a 13. válaszoló tényleg megválaszolta a kérdésedet.
2020. ápr. 18. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pont az ellenkezőjét vettem észre. A helyes srácok általában sokkal normálisabbak.

A "csúnya" srácok általában önbizalomhiányosok, 2 percenként megerősítésre várnak, hisztisek, féltékenyek. Ha nem vele foglalkozol 5 percig, akkor tuti, hogy megcsalod, meg már nem szereted. Egyébként sem hiszi el, hogy szereted, ezt folyamatosan bizonygatni kell neki. Ezen felül meg eléggé az önsajnálattal van elfoglalva, te csak egy mellékszereplő vagy, normális, egyenrangú párkapcsolatot nagyon nehéz kialakítani velük.

De ez fordítva is igaz, aki nem normális, az többnyire a problémáival van elfoglalva, nincs ideje/energiája a külsejével foglalkozni, így nem is lesz valami nagy szám. Elhízik, stb.

A helyes srácok ezzel szemben általában tudják élvezni az életet, nem problémáznak hülyeségeken. És amúgy a 9-10/10-es srácok között elég kevés a beképzelt. A beképzeltek inkább az 5-6-7/10-esek.

Amit a 13-as írt, az tényleg jól hangzik, de szerintem nem igaz :D A jó külső és a normális belső nem egymást kizáró tényezők, hanem pont egymást erősítik. Ép testben ép lélek. Szóval én inkább a 16-ossal értek egyet.

23f

2020. ápr. 19. 05:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan tapasztalatom is amúgy, hogy minél szebb valaki objektíven - már ha van ilyen... -, általában annál kevesebb az önbizalma, ezért a kapcsolati tapasztalata is, amiből a másik véglet is igaz, hogy minél kevésbé szép a klasszikus értelemben, annál nagyobb az önbizalma és így a tapasztalata is kapcsolatokban. Érdekes, nem?
2020. ápr. 20. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!