Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a csúnya fiúk normálisak?
vannak az álompasik akik nem igazán tudják vagy hiszik el hogy azok és ezáltal normálisak. NA ILYET ELÉG RITKÁN TALÁLNI.
és vannak az álompasik akik tudják hogy azok és nagyon elhiszik és ezt ki is használják és csak a külsejükkel hódítanak.
Valószínűleg azért, mert a született adottságok meghatározzák a személyiség fejlődését. Ha valaki "jól sikerült", az megengedheti magának, hogy lazábban vegye maga körül a dolgokat. Hát mért ne? De ha valaki valamiben "hátrányos", akkor az kénytelen hozzászokni ahhoz, hogy valami másban kell kompenzálnia a hátrányát. És megtanul jobban küzdeni, amíg a másik csak lógatja a lábát. És eközben belsőleg többé válik, mint az, aki úgyis bárkit megkap, csak mert ő az ő.
Akad azért rendesek, normálisak közt is igazi szépfiú, de azok is sokszor valami komoly bajjal vagy betegséggel küzdenek magukban. Akiknek olyan nagyon "jó világ" volt egész életében, azok általában felületes emberek is maradnak.
Nem baj, ha válogatós vagy, sokan ezt negatívumnak tartják. Nekem erről más a véleményem. Sokaknak (férfiak) semmi nem számít a másikat illetően, csakhogy beletegyék valahová a micsodájukat. Sokaknak (nők) semmi nem számít a másikat illetően, csak legyen, aki őt szereti, megvédi, és alkalmas arra, hogy megteremtse a megálmodott családi fészek feltételeit.
Na most te abba a ritka csoportba tartozol, akinek van fogalma róla, mi az az esztétikán alapuló vonzalom, vagyis azért vonzódni valakihez, mert neked ő szép. Hidd el nekem, az emberiség komoly százalékában ez az érzés ismeretlen. Ők lehet, hogy leválogatósoznának.
Pedig ha vkinek az esztétikán alapul az, amit vonzalomnak nevez (nem a szexen, sem a szép szavakon), akkor ő csak úgy fog tudni vonzalmat érezni, ha szép neki az a másik. Ha ehhez előtte ezer embert ki kell szórni, hát ki kell. Az az 1000 úgysem fog kiváltani belőle semmit, hiába van közöttük 500 normális, 300 jóazágyban, 100 kőgazdag, ha egyszer ő a szépséget keresi...
Én meg pont az ellenkezőjét vettem észre. A helyes srácok általában sokkal normálisabbak.
A "csúnya" srácok általában önbizalomhiányosok, 2 percenként megerősítésre várnak, hisztisek, féltékenyek. Ha nem vele foglalkozol 5 percig, akkor tuti, hogy megcsalod, meg már nem szereted. Egyébként sem hiszi el, hogy szereted, ezt folyamatosan bizonygatni kell neki. Ezen felül meg eléggé az önsajnálattal van elfoglalva, te csak egy mellékszereplő vagy, normális, egyenrangú párkapcsolatot nagyon nehéz kialakítani velük.
De ez fordítva is igaz, aki nem normális, az többnyire a problémáival van elfoglalva, nincs ideje/energiája a külsejével foglalkozni, így nem is lesz valami nagy szám. Elhízik, stb.
A helyes srácok ezzel szemben általában tudják élvezni az életet, nem problémáznak hülyeségeken. És amúgy a 9-10/10-es srácok között elég kevés a beképzelt. A beképzeltek inkább az 5-6-7/10-esek.
Amit a 13-as írt, az tényleg jól hangzik, de szerintem nem igaz :D A jó külső és a normális belső nem egymást kizáró tényezők, hanem pont egymást erősítik. Ép testben ép lélek. Szóval én inkább a 16-ossal értek egyet.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!