Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem kicsinek a farkam vagy másokkal is ez van?
Figyelt kérdés
Csak mert vhogy azt látom, hogy a fiatalabbaknak nagyobb farkuk van. Eddig nem volt gondom vele, de mostanság zavar.2015. dec. 14. 17:18
11/18 anonim válasza:
Az enyém 21 centis :D
De tényleg nem gáz a tied sem,átlagos.
13/18 anonim válasza:
Ezen oldalon mindenkinek 12 centis kukaca van.
Én 2 éve ismerkedem,és 17 centitől egy fiúnak sem volt kiseb.
Nagyon sok 18-19 centis.
20 felett is volt pár akivel dumáltam.
Óriási tévhitben vagytok hogy az átlag 13 centi...
Mai tiniknél 18 simán hozható átlagnak.
15/18 anonim válasza:
18 cm átlag? Te hol élsz, Nigériában?
16/18 anonim válasza:
Szerintem jó a méreted, nekem is ekkora. A sokkal nagyobbat meg nem szeretem, látványra persze jó, de ha bennem van az nekem nem kellemes.
17/18 anonim válasza:
Azt én is észleltem ha a mai 14,15,16,17 éveseknek sokkal nagyobb a farkuk mint a korábban ennyi idősöknek volt. Lógva biztosan, állva 3-4 darab láttán mondhatok véleményt de ott is sok eltérést mutat az évek múlása pozitív irányba F19
18/18 anonim válasza:
Átlagos alsó fele. De az enyémnél nagyobb.
Gondold el én hogy kivagyok ez miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!