Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen kicsinek számit?
Figyelt kérdés
18 éves fiu vagyok és felállva a nemi szervem 16.5, 17 CM hosszú. Illetve mit tegyek hogy hosszabb legyen ?2015. aug. 30. 22:40
2/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ennyi ésszel szabadlábon.
3/10 anonim válasza:
Nyújtsd meg egy kicsit sodrófával. Viszont ez átmérő csökkenést fog eredményezni, mivel a térfogata nem fog változni.
4/10 anonim válasza:
Attól tartok, drasztikus lépéshez kell folyamodnod.
Állj ki az útra, és stoppolj le egy autót, minek van vonóhorga. Sétálj el mögé, húzd le a slicced, vedd ki becses szerved, húzd rá a fitymád a vonóhorogra, aztán ints neki, hogy indulhat.
5/10 anonim válasza:
"mit tegyek hogy hosszabb legyen ?"
Ha nincs valami fura fétised, hogy pl. zsiráf nőstényekre hajtasz az emberi faj formás egyedei helyett, akkor szerintem konkrétan semmit. :-))
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem kevésnek tűnik ez a méret már csak ezért is kérdezem 18 éves korban megfelel azaz nem számit kicsinek ?
2015. aug. 30. 22:50
8/10 anonim válasza:
Minek akarod nagyobbnak? Ez elég a csajoknak, tálán már sok is.
9/10 anonim válasza:
Ha mereven 16.5 17cm a péniszed semmit nem kell tenned vele, mert egyáltalán nem számít kicsinek.
10/10 anonim válasza:
Japánban örülnének egy ilyen cerkának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!